Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Αυτή είναι η περιουσία του Mad Clip: Πώς θα μοιραστεί και τι συμβαίνει με τον χαμένο σταυρό

«Σφαγή» για το πώς θα καταλήξει το θέμα

10 Σεπτεμβρίου 2021 18:55
Αυτή είναι η περιουσία του Mad Clip: Πώς θα μοιραστεί και τι συμβαίνει με τον χαμένο σταυρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Mad Clip έφυγε γρήγορα από κοντά μας, με ορισμένα θέματα μετά το θάνατό του, πάντως, να μην έχουν ακόμη διευθετηθεί, όπως η περιουσία του αδικοχαμένου ράπερ.

Συγκεκριμένα, επικρατεί μια διάσταση απόψεων στο οικογενειακό περιβάλλον του Mad Clip αναφορικά με την περιουσία και τα προσωπικά αντικείμενα του διάσημου τράπερ. Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip, έγινε γνωστό από τον παππού του πως έχει εξαφανιστεί ο σταυρός μεγάλης αξίας που φορούσε συνέχεια στον λαιμό του, όπως και τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται ερωτήματα για την υπόλοιπη περιουσία του τράπερ καθώς υπάρχουν αντίθετες απόψεις στην οικογένεια. Όπως ειπώθηκε, δεν είναι γνωστό ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip και άρα πρόσβαση σε μεγάλα χρηματικά ποσά, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Το σίγουρο είναι πως η περιουσία του Mad Clip και το τι θα γίνει με αυτή θα είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει πολύ στο προσεχές μέλλον, με άσχημα περιστατικά να συμβαίνουν στην κηδεία του.

Το «ξέσπασμα» του πατέρα του

Ο πατέρας του Mad Clip μίλησε σήμερα στην εκπομπή T-Live και μέσα σε όλα θέλησε να αναφερθεί για όλα αυτά τα οποία ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα απολεσθέντα αντικείμενα του γιου του.

Ο πατέρας ο οποίος από την μια στιγμή στην άλλη έχασε το παιδί του την Περασμένη Πέμπτη σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά από τη στιγμή που το παιδί του έφυγε από τη ζωή αλλά καλώς ή κακώς είναι μια “άχαρη” διαδικασία που πρέπει να γίνει.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ χθες που πήγα στην τροχαία Άνω Γλυφάδας πήγα για να ορίσω πραγματογνώμονα τον κύριο Μαδιά για να τσεκάρει το αυτοκίνητο και να διαπιστώσει αν πρόκειται για δολιοφθορά ή να δει τι πήγε λάθος. Ρώτησα τον υπαστυνόμο εάν έχουν ψάξει το αυτοκίνητο του γιου μου για τον σταυρό που έχει απολεσθεί που του το είχε κάνει δώρο ο πρώτος του ξάδερφος και τον φορούσε όπως φαίνεται και στα βίντεο. Μου είπαν ότι έψαξαν το αυτοκίνητο και δε βρήκαν τίποτα.

Η τροχαία όμως μου είπε ότι πρέπει να πάω σε αστυνομικό τμήμα για να κάνω μήνυση. Πράγματι πήγα στην ασφάλεια και κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων ότι απωλέσθηκε ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνο του παιδιού μου.

Το τσαντάκι με τα χρήματα (8.400 ευρώ) το έχει ο διοικητής στην τροχαία στην οδό Ηπείρου και πρέπει να το παραλάβουμε μαζί με τη μητέρα του γιου μου και όταν πάμε θα μας πάρουν και κάποια κατάθεση όπως μου είπαν.

Δε θέλω να ακούγεται από εδώ κι από εκεί ότι υπονοούν στα ΜΜΕ ότι ο πατέρας που έχει πεθάνει το παιδί του τρέχει για σταυρούς και για τηλέφωνα αλλά κάποιος πρέπει να κάνει και αυτή την άχαρη δουλειά.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ψάχνω για δημοσιότητα, θέλω να καταλάβουν ότι την ώρα που θρηνώ εγώ τον γιο μου, έπεσε και ο κλήρος να ασχολούμαι με όλα αυτά. Το παιδί προχθές το θάψαμε, δε θέλω να έρθει ποτέ κανείς στη θέση αυτή που είμαι εγώ. Όλα αυτά με τους σταυρούς και τα πορτοφόλια εμένα δε με αφορούν αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share