Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κηδεία Mad Clip: Γι' αυτό δεν παρευρέθηκε η Άννα Μαρία Ηλιάδου!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

10 Σεπτεμβρίου 2021 12:25
Κηδεία Mad Clip: Γι' αυτό δεν παρευρέθηκε η Άννα Μαρία Ηλιάδου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου 02:30 τα μεσάνυχτα όταν ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Ο αγαπημένος τράπερ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κολώνα. Χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί και έπειτα να μεταφερθεί αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και τέλος στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πριν το τροχαίο διασκέδαζε σε γάμο φίλων και συνεργατών του μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Ελένη Φουρέιρα η οποία παραλίγο να έμπαινε στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί του με σκοπό να την πάει στο σπίτι της.

Η κηδεία του Mad Clip πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Μάλιστα, υπήρχε τόσος κόσμος στο τελευταίο "αντίο" που σύμφωνα με καταγγελίες προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε τάφους οι οποίοι ποδοπατήθηκαν.

Ωστόσο, ηχηρή απουσία στην κηδεία του ήταν η Άννα Μαρία Ηλιάδου, με την οποία διατηρούσε σχέση μετά το χωρισμό του από την επί 4 χρόνια σύντροφο του Αρετή.

Για αυτό το λόγο δεν πήγε στην κηδεία του Mad Clip η Άννα Μαρία Ηλιάδου

Καμία κάμερα ή φωτογραφικός φακός δεν βρήκε την νικήτρια του GNTM στην Νεκρόσιμη Ακολουθία του Mad Clip. Ωστόσο, μέσα... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share