Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Full in love ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη

Ο έρωτας τους δεν κρύβεται

10 Σεπτεμβρίου 2021 09:05
Full in love ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μπορεί να μην βρίσκεται στο πλευρό της συντρόφου του, Μαρίας Σάκκαρη, στις ΗΠΑ, ωστόσο η επικοινωνία τους είναι συνεχής.

Μάλιστα, γιος του πρωθυπουργού δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη συνομιλία, μέσω βιντεοκλήσης, με την Ελληνίδα τενίστρια και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Δείτε αυτό το χαμόγελο».

Η επικοινωνία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη

Εννοείται πως η Μαρία Σάκκαρη έκανε αναδημοσίευση την ανάρτηση του αγαπημένου της.

Μητσοτάκης Σάκκαρη βιντεοκλήση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάρια Σάκκαρη ήταν ισοπεδωτική απέναντι στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίνα Πλίσκοβα, την οποία κέρδισε με 2-0 σετ και έγραψε ιστορία, αφού προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στους «4» του US Open.

Στα ημιτελικά, αντιμετώπισε την εκπληκτική 18χρονη Βρετανίδα, Εμα Ραντουκάνου, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 04:00 και δυστυχώς έχασε 2-0 και έσβησε το όνειρο της Μαρίας Σάκκαρη για τον πρώτο τελικό Grand Slam στην καριέρα της.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την Αγγελική Κανελλοπούλου στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη

Τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη για την φάση των «32» του USA Open παρακολουθεί στο κεντρικό court του National Tennis Center της Νέας Υόρκης η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη μαζί με την κόρη της Δάφνη.

Μαζί τους είναι και η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη και παλιά τενίστρια Αγγελική Κανελλοπούλου.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού βρίσκεται στην Αμερική τις τελευταίες ημέρες, καθώς η κόρη της Δάφνη βρίσκεται εκεί για να ξεκινήσει σπουδές.

Μητσοτάκης μαρέβα σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη: Ποια η σχέση της με την «πεθερά» της Μαρέβα; Ο έρωτας με τον γιο του Μητσοτάκη και η διαδικτυακή «επίθεση»

Η Μαρία Σάκκαρη πρόσφατα κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν hater στα social media. Η ίδια υπεραμύνθηκε τον εαυτό της, ενώ είχε και την συμπαράσταση της Μαρέβα Μητσοτάκη! Άλλωστε η Μαρία Σάκκαρη δεν κρύβει τα έντονα συναισθήματά της για τον γιο του Πρωθυπουργού, Κωσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Ελληνίδα τενίστρια κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα αρνητικό σχόλιο, σε ανάρτηση που έκανε στα social media. Κάποιος, σχολίασε κακοπροαίρετα μια από της φωτογραφίες της. Αφορμή, μια τσάντα!

«Διακριτική τσαντούλα Dior 2.000 ευρώ, μπορεί και παραπάνω», έγραψε ένας…hater. Η ταλαντούχα τενίστρια όμως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν τα έκλεψα. Έχω φάει τα πόδια μου τόσα χρόνια. Καθαρά με την αξία μου».

Μάλιστα, στο ίδιο ποστάρισμα, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, έγραψε: «Καλή τύχη Μαρία Σάκκαρη. Είμαστε περήφανοι για σένα!». Κάτι σαν… διαχρονική στήριξη και αλληλεγγύη, θα έλεγε κάνεις!

Δείτε το ποστάρισμα και τα σχόλια που ακολούθησαν:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share