Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βυθίστηκε» ξανά στη θλίψη ο Γιώργος Παπαδάκης - Συντετριμμένος ο παρουσιαστής

Απαρηγόρητος μετά από αυτό που έγινε γνωστό

9 Σεπτεμβρίου 2021 19:11
«Βυθίστηκε» ξανά στη θλίψη ο Γιώργος Παπαδάκης - Συντετριμμένος ο παρουσιαστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξανά στη θλίψη «βυθίστηκε» ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον παρουσιαστή να είναι συντετριμμένος εξαιτίας του χαμού ενός αγαπημένου του ανθρώπου, κάνοντας παράλληλα μια αποκάλυψη.

Σήμερα Πέμπτη (9/9) εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη για τον Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε σε ηλικία 96 ετών. Η Κρήτη υποδέχθηκε τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, ο οποίος θα ταφεί στον Γαλατά Χανίων.

Ο «κορυφαίος των κορυφαίων» Μίκης Θεοδωράκης άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον καλλιτεχνικό αλλά και όχι μόνον, κόσμο, αφού υπήρξε μια μεγάλη προσωπικότητα που ανέδειξε την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου.

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο φέρνει στο φως το DEBATER, στο οποίο ακούγεται ο μεγάλος συνθέτης να απευθύνεται στον Γιώργο Παπαδάκη το 2012, λέγοντας ότι «εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω αν δεν δω να γίνεται η νέα Ελλάδα».

«Σας το υπόσχομαι αυτό. Πρώτα θα δω να γίνεται η νέα Ελλάδα και μετά θα σας αποχαιρετήσω».

Μια υπόσχεση που δεν πρόλαβε να τηρήσει. Μπορεί ο ίδιος να μη βρίσκεται πια εδώ, αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές των Ελλήνων.

Η συγκινητική αναφορά στην πρεμιέρα

Ο Γιώργος Παπαδάκης και το «Καλημέρα Ελλάδα» ξεκίνησε για 31η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε πρεμιέρα, για τη φετινή σεζόν, στο κανάλι του Αμαρουσίου και η έναρξη ήταν λίγο διαφορετική, καθώς ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή.

Τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη στην έναρξη του Καλημέρα Ελλάδα

«Υποκλινόμαστε στον μεγάλο Μίκη! Πώς θα ήταν διαφορετικά να ξεκινήσουμε αυτή την εκπομπή, αυτή τη σεζόν με αυτή τη μεγάλη απώλεια που δεν ξέρω αν είναι απώλεια γιατί ο Μίκης θα ζει στην καρδιά και στο μυαλό, θα ζει για χρόνια όχι μόνο στην Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη.

Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε στο Καλημέρα Ελλάδα. Μία ακόμα χρονιά… Αυτή η χρονιά για μας είναι εντελώς διαφορετική γιατί απ’ ό,τι θα δείτε, να ξεκινήσουμε να βλέπετε το υπέροχο στούντιο το οποίο επιτέλους μας εμπνέει για να ξεκινήσουμε μία νέα σεζόν, μία καινούργια χρονιά και ελπίζουμε να είναι εντελώς διαφορετική από τις δύο προηγούμενες…»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share