Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγρια κόντρα Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο - «Θρίλερ» με την επιμέλεια των παιδιών

Μεγαλώνουν τα προβλήματα μετά τον χωρισμό

9 Σεπτεμβρίου 2021 17:05
Άγρια κόντρα Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο - «Θρίλερ» με την επιμέλεια των παιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη φαίνεται πως δε μένει απλά στις τυπικότητες της εν λόγω διαδικασίας, αλλά έχει κι άλλες προεκτάσεις, επηρεάζοντας και την οικογένεια, που είχαν δημιουργήσει.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2011 και χώρισε, ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια. Πολλοί μιλούσαν για αυτό τον χωρισμό, γνωρίζοντας πως υπήρχε απόσταση μεταξύ τους εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα μοιάζει να ξεκινά ένας διαφορετικός αγώνας ανάμεσά τους, παρότι στην ανακοίνωσή τους φάνηκε να έχουν λύσει όλα τα προβλήματα.

Μια εκκρεμότητα που δεν έχει λυθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», είναι η επιμέλεια των παιδιών και ποιος θα την πάρει. Υπενθυμίζεται, ότι έχουν ένα γιο και μια κόρη, τον Αρίωνα και την Αέλια, των οποίων αμφότεροι οι παρουσιαστές θέλουν το καλό, ψάχνοντας έτσι έναν τρόπο να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης παιδιά

Το «θρίλερ», όμως, συνεχίζει να επικρατεί και μένει να φανεί το ποιος θα περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά, ελπίζοντας πως θα βρεθεί η επιθυμητή ισορροπία, ώστε να μη στερηθούν κάποιον από τους δύο γονείς.

«Δεν με ρώτησε! Μου είπε απλά...»: Η άγνωστη πρόταση της Κατερίνας Καραβάτου, πίσω από την πλάτη του Κρατερού Κατσούλη!

Για την πρόταση που δέχτηκε από την Κατερίνα Καραβάτου να συμμετέχει στην νέα της εκπομπή στο MEGA μίλησε για πρώτη φορά η Μαρία Ηλιάκη στην εφημερίδα Real Life!

Η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται πλέον πίσω στην Ελλάδα μαζί με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κορούλα της. Λίγες μέρες λοιπόν πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, η Μαρία Ηλιάκη εξομολογείται όλο το παρασκήνιο.

Πως να ονομάσω την επιστροφή σου στην τηλεόραση τέσσερα χρόνια μετά; «Η τύχη του μωρού»;
Όχι, αυτό ήταν το «θέλω της Καραβάτου»! Το είχαμε συζητήσει πολλές φορές απ’ έξω – απ’ έξω, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τώρα. Είναι, όμως, ωραίες οι συνθήκες. Είναι το MEGA, είναι το Σαββατοκύριακο, που για εμένα είναι αρκετά σημαντικό γιατί θα μπορώ τις καθημερινές να είμαι με το παιδί.

Στενό μαρκάρισμα από την Κατερίνα, λοιπόν…

Το ήθελε πολύ. Δεν με ρώτησε! Μου είπε απλά ότι θα το κάνουμε μαζί.

 «Δεν με ρώτησε! Μου είπε απλά...»: Η άγνωστη πρόταση της Κατερίνας Καραβάτου, πίσω από την πλάτη του Κρατερού Κατσούλη!

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες; Επιστροφή στα παλιά;
Αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου, γιατί από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και είμαστε και οι δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι πια. Σκέφτηκα τι ωραία που θα είναι με έναν άνθρωπο που τον ξέρω τόσο καλά, που ξέρω ότι δεν θα δημιουργήσουμε πρόβλημα η μία στην άλλη. Η Κατερίνα δεν είναι άνθρωπος της ίντριγκας, είμαι πολύ σίγουρη για εκείνη και συνεργαζόμαστε πολύ ωραία, με πολλή όρεξη. Ενώ διαφέρουμε πάρα πολύ σε κάποια πράγματα, σε άλλα σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο.

Σου έλειψε η τηλεόραση;
Ίσως να μου έλειπε αυτό το δημιουργικό που βγάζεις πάνω στη δουλειά. Οι συσκέψεις, οι ομάδες, αυτά μου λείπουν. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Εδώ και περίπου 18 χρόνια η δουλειά μου είναι αυτή. Είναι μια καθημερινότητα η οποία, κάποιες φορές, μου έλειπε. Αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να αισθάνομαι ότι είμαι δυστυχισμένη εκτός τηλεόρασης. Δεν παύει, όμως, να είναι μια δουλειά την οποία κάνεις για χρόνια, βιοπορίζεσαι από αυτήν και είναι κάτι που το έχεις διαλέξει.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για το MEGA
«Γεια σας. Ντύθηκα, στολίστηκα για να σας ανακοινώσω ότι από Σεπτέμβρη θα είμαι και εγώ στο Mega. Χώθηκα κα εγώ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Σας ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί έναν ευχάριστο και πάνω από όλα, ήρεμο χειμώνα. Σας φιλώ και ανυπομονώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share