Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κώστας Κόκλας: Ο λόγος που έφαγε πρόστιμο από το Εθνικό Θέατρο

Κι όμως!

9 Σεπτεμβρίου 2021 13:30
Κώστας Κόκλας: Ο λόγος που έφαγε πρόστιμο από το Εθνικό Θέατρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Κόκλας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, μιλώντας για την επιστροφή του στο Εθνικό Θέατρο. Ο ηθοποιός μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στην καριέρα του, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση με τον γιο του.

Κώστας Κόκλας εθνικό θέατρο

Η εξομολόγηση του Κώστα Κόκλα

«Είναι όμορφα, είναι σαν να γυρνάς πίσω στα φοιτητικά χρόνια. Το Εθνικό το θεωρώ σαν το σπίτι μου. Δουλεύω και εκτός του Εθνικού Θεάτρου, έχω υποχρεώσεις, γυρίσματα… Η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να πηγαίνω πολύ πιο πριν από την παράσταση. Έφυγα μια μέρα αργότερα, έπιασε φωτιά στο Αίγιο, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη Δωδώνη για να παίξουμε, ακυρώθηκε η παράσταση και έπεσε πρόστιμο. Ήταν υποχρέωση του Εθνικού Θεάτρου να επιβάλει ποινές λόγω της ακύρωσης και το δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα», λέει ο Κώστας Κόκλας.

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Έχω κάνει 35 σίριαλ και έχω περάσει και δύσκολα. Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying. Η γενιά μου πέρασε από περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας, και το χειρότερο είναι να βλέπεις το λάθος και να μην μπορείς ν κάνεις κάτι. Κάποιος μπορούσε επειδή θεωρούσε ότι είναι αστείο να σε κακοποιεί επάνω στην σκηνή ή να φτύνει μπροστά στο πρόσωπό σου. Όταν δεν μου άρεσε κάτι σηκωνόμουν και έφευγα, αλλά είναι επίσης βία όταν βλέπεις να συμβαίνει σε κάποιους που δεν μπορούν να φύγουν».

«Δεν παρατηρούνται μόνο στη δική μας δουλειά αυτά τα φαινόμενα»

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, Κώστας Κόκλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει για παρενοχλήσεις και βία στο χώρο του θεάτρου.

Όπως σχολίασε, τέτοια φαινόμενα δεν παρατηρούνται μόνο στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και στις οικογένειας και όχι μόνο. Ενώ, στο The 2night είχε συγκινήσει με την εξομολόγηση του.

Έρχομαι και στο θέμα των ημερών με τις καταγγελίες ηθοποιών για συναδέρφους σας. Σας στεναχωρεί ο πόνος που βγάζουν αυτοί οι άνθρωποι, μιλώντας για τα όσα έχουν βιώσει;

Βέβαια με στεναχωρεί, όχι μόνο τώρα που ήρθε στην επικαιρότητα, αλλά από πάντα. Δεν παρατηρούνται μόνο στη δική μας δουλειά αυτά τα φαινόμενα. Όλοι έχουμε μνήμες από γυναίκες που βίωναν κακοποίηση από τους συζύγους τους, όπως και από άθλιες συμπεριφορές προσώπων με εξουσία. Σκοπός πια είναι να καλυτερεύσει η κοινωνία, να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας και να μην μπερδεύουμε το κρεβάτι μας με τη δουλειά, είπε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share