Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κοντά στην αποφυλάκιση ο Πέτρος Φιλιππίδης; Μεγάλη ανατροπή!

Ποιο το τελευταίο “χαρτί” του Πέτρου Φιλιππίδη για να διεκδικήσει την αποφυλάκισή του;

9 Σεπτεμβρίου 2021 11:14
Κοντά στην αποφυλάκιση ο Πέτρος Φιλιππίδης; Μεγάλη ανατροπή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις επόμενες κινήσεις του ετοιμάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης που επιχειρεί να ανατρέψει τα δεδομένα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί και να πιέσει καταστάσεις, ώστε να διεκδικήσει την αποφυλάκισή του.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως και κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός, έχοντας στον πλευρό του τη σύζυγό του Ελπίδα, ετοιμάζει από κοινού με τους δικηγόρους τους τα επόμενα βήματα που έχουν ως μοναδικό στόχο όχι μόνο να τον αθωώσουν αλλά παράλληλα να “καθαρίσουν το όνομά του από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν”.

Κοντά στην αποφυλάκιση ο Πέτρος Φιλιππίδης

Μια από τις κινήσεις που φαίνεται να εξετάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να παραχωρήσει μια τηλεοπτική συνέντευξη προκειμένου ο ίδιος να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται.

Η δεύτερη κίνηση, αφορά στην κατά μέτωπο επίθεση σε μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν, με την οποία ο Φιλιππίδης είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση 6 μηνών. Πρόκειται για την ηθοποιό Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto αναμένεται να δεχτεί αγωγή από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του.

Να σημειωθεί πως τα λεγόμενα του Φιλιππίδη περί εξωσυζυγικής του σχέσης με την Παπαχαραλάμπους είχε επιβεβαιώσει και η Ελπίδα Νίνου, η οποία υποστήριξε πως γνώριζε πως ο σύζυγός της συvευρισκόταν με την ηθοποιό.

Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές στα δικαστήρια.

Η κίνηση που ίσως κάνει τη διαφορά

Η κίνηση με την οποία θέλει να αντεπιτεθεί, σύμφωνα με το athensmagazine.gr, δεν είναι άλλη από την παραχώρηση συνέντευξης. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα. Χωρίς να διευκρινίζεται αν θα δώσει συνέντευξη ή αν θα εκδώσει κάποιο Δελτίο Τύπου.

Μάλλον θα προσανατολιστεί σε μια τηλεοπτική συνέντευξη με τα κανάλια ήδη να “κοντράρονται” για το ποιος θα πάρει την πολυπόθητη δήλωση.

Ξεσπά ο Τάσος Χαλκιάς: «Δεν ήξερα τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Μια χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς πρόσφατα, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του ελληνικού θεάτρου που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, αλλά και για την σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Τάσος Χαλκιάς, μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τίποτα γύρω από την υπόθεση Φιλιππίδη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «δεν ήξερα τίποτα! Δεν αποποιούμαι καμία ευθύνη».

Χαλκιάς Φιλιππίδης

Σοβαρές καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου για κάποιους συναδέλφους σας. Πιστεύετε ότι «χτυπήθηκε» όλο το θέατρο εξαιτίας μιας μειονότητας;

«Το θέατρο δεν χτυπήθηκε από κανέναν. Είναι μια έννοια σπουδαία και κανένας από αυτούς που εργάζονται στο θέατρο δεν είναι ικανός να το χτυπήσει. Το θέατρο είναι καταδικασμένο να ζήσει και θα ζήσει. Κανείς δεν είναι ικανός να το καταδικάσει σε αφάνεια».

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχετε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο «Χάι Ροκ» αλλά και θεατρικά πρόσφατα. Έχετε μιλήσει μαζί του μετά την προφυλάκιση του;

«Όχι, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του από τότε που άρχισε να διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Το θέμα, όμως, δεν είναι αν έχω επικοινωνήσει ή όχι. Έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζεις από τα παλιά, θα μπορούσες να του τηλεφωνήσεις, έστω για να τον ρωτήσεις για όλα αυτά που ακούγονται.

Άρα έχεις λόγο να επικοινωνήσεις. Εγώ δεν το έκανα. Όσο καλά κι αν νομίζεις ότι ξέρεις έναν άνθρωπο, πάντα υπάρχουν οι κλειστές πόρτες και παράθυρα.

Όταν ο άνθρωπος αποσύρεται, στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του και τα σφραγίζει, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι γίνεται πίσω από αυτά. Άρα λοιπόν να αφήσουμε αυτή την καραμέλα και το παραμύθι «ξέρατε και δεν μιλάγατε». Όχι, δεν ήξερα τίποτα! Δεν αποποιούμαι καμία ευθύνη. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που λένε πως όλοι είχαμε υποψιαστεί τι γίνεται.

Εγώ συναναστρέφομαι τους ανθρώπους της δουλειάς μου, στη δουλειά μου, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Άρα αυτή η καραμέλα να φύγει από πάνω μου, δεν έχω σχέση με όλα αυτά. Οι άνθρωποι αυτοί παρέβησαν κάποιους νόμους.

Εφόσον ωστόσο, είναι ακόμα υπόδικοι, σύμφωνα με τη δικαιοσύνη έχουν το τεκμήριο της αθωότητας. Ναι, είναι προφυλακιστέοι, αλλά υπόδικοι. Όταν γίνει η δίκη και θα έχουμε το αποτέλεσμα της, τότε θα μιλήσουμε εκ του ασφαλούς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share