Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μυριέλλα Κουρεντή κατά Πέτρου Φιλιππίδη – «Είχε βγάλει τρομερή έπαρση, μιλούσε άσχημα, φώναζε»

«Δεν θέλω να δουλεύω για τέτοιους ανθρώπους»

9 Σεπτεμβρίου 2021 08:37
Μυριέλλα Κουρεντή κατά Πέτρου Φιλιππίδη – «Είχε βγάλει τρομερή έπαρση, μιλούσε άσχημα, φώναζε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ η γνωστή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό από την εποχή που οι δυο τους συνεργάζονταν στο θέατρο.

Μυριέλλα Κουρεντή κατά Πέτρου Φιλιππίδη

Κάποια στιγμή ακούστηκε πως θα συνεργαζόσουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά δεν συνέβη ποτέ. Έφυγες επειδή προσπάθησε να σε προσεγγίσει ερωτικά;

«Δεν θα το μάθω ποτέ, γιατί ήταν ένα ραντεβού στο οποίο πήγα ντυμένη με πολύ φαρδιά και καθόλου προκλητικά ρούχα. Είχα ακούσει διάφορα, όπως και για όλους αυτούς.

Ο κόσμος στο χώρο μας γνώριζε γι’ αυτούς. Αυτό που δεν μου άρεσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο –εκτός από αυτά που άκουσα- είναι ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε σε έναν υπάλληλο που του είχε φτιάξει καφέ και κατά λάθος του έριξε ένα κομματάκι πλαστικό.

Τότε είχε βγάλει τρομερή έπαρση, άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα και να φωνάζει και αυτό μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση.

Αν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να είμαι σε μια παράσταση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν ήθελα καν. Δεν θέλω να δουλεύω για τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τους συνεργάτες τους».

Τι θα έλεγες αν είχες απέναντί σου τον Πέτρο Φιλιππίδη;

«Η μεγαλύτερη τιμωρία αυτών των ανθρώπων είναι η αποχή από όλα αυτά που τόσο καιρό νόμιζαν ότι θα είναι το βασίλειό τους για πάντα. Όσο πιο πολύ οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτούς, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η τιμωρία τους.

Εγώ δεν άφησα κανέναν από όλους αυτούς να με θυματοποιήσει και φυσικά τους αξίζει η φυλακή, η δημόσια κατακραυγή. Εύχομαι ο κόσμος να μην ξεχάσει όλα όσα έκαναν αυτοί οι άνθρωποι».

Είναι κουμπάροι: Πασίγνωστος Έλληνας έχει βαφτίσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη!

Είναι κουμπάροι: Πασίγνωστος Έλληνας έχει βαφτίσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη!

Τραγικές είναι οι εξελίξεις το 2021 για τον ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος μετά από καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας βρέθηκε στο... κελί της φυλακής!

Ένας από εκείνους που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και τον στήριξαν ήταν ο καλός του φίλος και κουμπάρος, Γιάννης Μπέζος! Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να το έκρυβαν ωστόσο είναι κουμπάροι, αφού ο Γιάννης Μπέζος έχει βαφτίσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη!

Είναι κουμπάρου: Πασίγνωστος Έλληνας έχει βαφτίσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη!

Σοκάρει ο Γιάννης Μπέζος για τον πασίγνωστο ηθοποιό: «Όλοι τα ξέραμε αλλά…»

Σοκάρει ο Γιάννης Μπέζος με την παραδοχή του σχετικά με όσα αποτρόπαια συνέβαιναν στον χώρο του θεάματος, και δη για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, που αποτελεί και προσωπικό του φίλο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που τοποθετήθηκε και για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη πρόσφατα, αποφάσισε να μιλήσει και να τοποθετηθεί για όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Γιάννης Μπέζος: Ανατριχιάζει με την παραδοχή του για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη

Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών δίνει το στίγμα του και τονίζει χαρακτηριστικά, απαντώντας στο ερώτημα πώς εσείς επιτρέψατε να γίνουν επικίνδυνα παντοδύναμοι στο χώρο σας άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές:

«Ξέραμε και εμείς, ξέρατε και εσείς και δεν μιλούσαμε. Φτάσαμε ως εδώ γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Ναι με τη σιωπή μας. Βλέπαμε συμπεριφορές περίεργες, ακούγαμε διάφορα, αλλά ο καθένας κοίταζε τη δουλειά του. Στα 25 χρόνια που είμαι θιασάρχης και παίζω σε τηλεοπτικές σειρές ελέγχω την κατάσταση, δεν έπεσαν ποτέ τέτοια πράγματα στην αντίληψή μου. Όμως κάπου συνέβαιναν. Καταλαβαίνω τις φωνές, τον εκνευρισμό στην πρόβα, γίνονται αυτά στη δουλειά μας, συχνά είναι μέσα στη δημιουργική εργασία. Από αυτό το σημείο όμως, ως την εκμετάλλευση του άλλου στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει μεγάλη απόσταση».

Γιάννης Μπέζος συνέντευξη

Στο ερώτημα για τις καταγγελίες που ακούγονται για σκηνοθέτη-ηθοποιό φίλο του ο Γιάννης Μπέζος απαντάει: «Φίλοι ναι, για να πω την αλήθεια έχω να μιλήσω μαζί του μήνες, πριν την πρεμιέρα του. Υπήρξαμε συνεργάτες και ειλικρινά όλα αυτά που συμβαίνουν με στεναχωρούν βαθιά. Στις τρεις-τέσσερις φορές που συνεργαστήκαμε δεν συνέβη κάτι. Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε «Ναι, γιατί μπροστά σου δεν τα έκανε».

Στο ερώτημα για τις καταγγελίες για βιασμούς και πώς νιώθει για όσα ακούγονται είπε: «Φριχτά. Είναι ό,τι πιο φτηνό, ό,τι πιο χυδαίο να παίζεις με την ελπίδα, την αγωνία, το όνειρο των παιδιών, να παίζεις με το μεροκάματό τους».

Λέει ακόμη ότι υπάρχουν διάφοροι στα μπαρ που πηγαίνουν καλλιτέχνες και κυκλοφορούν ότι τα έχει ανάγκη αυτά το θέατρο.

«Ο νέος δεν έχει ανάγκη να γίνει φίλος με το δάσκαλο. Έχει φίλους τους συνομήλικους του. Έχει ανάγκη να τον διδάξεις. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτά, δεν πάει άλλο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share