Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βάνα Μπάρμπα: Μπέρδεψε τον Μίκη με τον… Μίκυ

«Πάρτι» στο Facebook με την ανάρτησή της

9 Σεπτεμβρίου 2021 08:01
Βάνα Μπάρμπα: Μπέρδεψε τον Μίκη με τον… Μίκυ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ορθογραφικό λάθος σε ανάρτηση της ηθοποιού, Βάνας Μπάρμπα, με την οποία αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη, έγινε αφορμή να ξεσπάσει σάλος στο Facebook.

Την ημέρα που ο ελληνισμός είπε το τελευταίο αντίο στο μεγάλο συνθέτη, η γνωστή ηθοποιός, δεν φτάνει που αποφάσισε να ξεκαθαρίσει σε συνέντευξή της, πως όσα δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν μέσα από την καρδιά της και δεν μετανιώνει, αλλά είπε και να αποχαιρετίσει τον Μίκη, ως… Μίκυ!

«Ακόμα και ο ουρανός κλαίει μαζί μας…σήμερα Μίκυ…καλό ταξίδι…έδιωξε την ασχήμια τόσο χρόνων», έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της έγινε… πανηγύρι για το μπέρδεμα του ονόματος του γνωστού χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, Μίκυ Μάους, με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Ακόμα και ο ουρανός κλαίει μαζί μας...σήμερα Μίκυ...καλό ταξίδι...έδιωξε την ασχήμια τόσο χρόνων.

Posted by Vana Barba on Wednesday, September 8, 2021

Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα: «Πρόβατα! Μια μέρα δική μου, όλη η ζωή σας»

Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα: «Πρόβατα! Μια μέρα δική μου, όλη η ζωή σας»

Σε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο, μετά από ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο, ξέσπασε κατά των επικριτών της αποκαλώντας τους «πρόβατα», ενώ καταλήγει πως «μια μέρα δική μου, όλη σας η ζωή».

«Καλύψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας σας, να νιώθετε μεγάλοι φθονώντας ανθρώπους, που πάντα θα είστε η σκιά τους» αναφέρει μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός και προσθέτει: «Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά».

Δείτε την ανάρτησή της

Έξαλλη η Γερμανού με τη Μπάρμπα: «Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη γιατί....»

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα τόσο μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και μέσα από την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

Η Βάνα Μπάρμπα υποστηρίζει με θέρμη τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και για δυο απόπειρες βιασμού.

«Δεν συμφωνεί κανείς μας με τη Βάνα Μπάρμπα. Δε συμφωνούμε αλλά είναι περιττό να την εκθέσουμε γιατί το κάνει τέλεια μόνη της» είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη γιατί όχι μόνο προσβάλει τις γυναίκες που μίλησαν αλλά και τους γονείς τους λέγοντας πως δεν τις μεγάλωσαν σωστά για να τα καταγγείλουν όλα αυτά 20 χρόνια μετά», ειπώθηκε στην εκπομπή.

«Δεν μπορείς να βγαίνεις να λες τέτοια πράγματα για κάποιες γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν αν και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας», είπε ο Κώστας Τσουρός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share