Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αγνώριστος: Έτσι πριν από τις πλαστικές και την Χριστίνα Μπόμπα ο Σάκης Τανιμανίδης

Καμία σχέση με το σήμερα

8 Σεπτεμβρίου 2021 18:58
Αγνώριστος: Έτσι πριν από τις πλαστικές και την Χριστίνα Μπόμπα ο Σάκης Τανιμανίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τους κορυφαίους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να διατηρεί μια εκπληκτική οικογένεια με την Χριστίνα Μπόμπα, έχοντας κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις του.

Συγκεκριμένα, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες παλιές φωτογραφίες πριν από το Survivor Ελλάδας αλλά και την «Φάρμα» που ενδεχομένως αποδεικνύουν ότι... έχει λάβει και την βοήθεια του πλαστικού, ώστε να ενισχύσει την φυσική του ομορφιά.

Ο παρουσιαστής της «Φάρμας» που έχει κάψει καρδιές και έχει τρελάνει το γυναικείο φύλο με το κορμί του ήταν πραγματικά αγνώριστος στα νιάτα του και δεν θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σας τις σχετικές φωτογραφίες. Ο μελαχρινός παρουσιαστής έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα το 2004, όταν παρουσίαζε μία εκπομπή στο κανάλι της Θεσσαλονίκης, TV100, ενώ συγκλόνισε με μια τελευταία του τοποθέτηση.

Σάκης Τανιμανίδης παλιά

Σάκης Τανιμανίδης πριν από τις πλαστικές

39 διάσημοι Έλληνες που νόσησαν από κορωνοϊό - Ο 14ος πέρασε σοβαρό κίνδυνο

Ο κορωνοϊός βρίσκεται στις ζωές μας τους τελευταίους 17 μήνες, με την πανδημία να έχει «χτυπήσει» και αρκετούς διάσημους Έλληνες, οι οποίοι νόσησαν και, εν τέλει, τα κατάφεραν.

Δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που αποκάλυψαν αυτό τον καιρό, ότι «κόλλησαν» Covid-19, με το εμβόλιο πλέον να έχει εμφανιστεί.

Αυτοί οι διάσημοι Έλληνες πέρασαν κορωνοϊό

Από τα πρώτα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης ήταν η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» κατάλαβε ότι νοσεί όταν έκανε το τεστ, αφού είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα.

Κορωνοϊός Φαίη Σκορδά

Δύο ακόμα πρόσωπα που νόσησαν το πρώτο διάστημα της πανδημίας στη χώρα μας, ήταν κι o Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα. Πρώτη η influencer και στη συνέχεια ο παρουσιαστής μοιράστηκαν πολλές στιγμές από την περιπέτειά τους στο αγαπημένο τους Instagram!

Κορωνοϊός Τανιμανίδης Μπόμπα

Άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι κόλλησε κορωνοϊό και το ανακοίνωσε στο Instagram. Η Χριστίνα Κοντοβά με ένα τραγούδι και μία τρυφερή φωτογραφία δήλωσε τον Μάρτιο του 2020 στους followers της ότι εκείνη κι ο σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης έχουν κορωνοϊό.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Μαρίλια Μητρούση, κόρη του Μιχάλη Μητρούση, ήταν ένα ακόμα από τα πρόσωπα μου μίλησαν αμέσως για την περιπέτεια που βίωσαν με τον ιό. Από την άλλη ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε κατά λάθος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ότι νόσησε από Covid πολλούς μήνες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Λίγο πριν από την έναρξη του Just the 2 of us το περασμένο φθινόπωρο, η Πηγή Δεβετζή που θα ήταν μία από τους συμμετέχουσες νόσησε από τον ιό και δεν έγινε μέλος της τηλεοπτικής παρέας του Νίκου Κοκλώνη. Μάλιστα, το είχε ανακοινώσει η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instragram.

Παρά το γεγονός ότι δε συμμετείχε στο J2US επειδή η ίδια ήταν κρούσμα κορωνοϊού στο μουσικό σόου χρειάστηκε να διακόψουν για κάποιο διάστημα τα γυρίσματα, διότι βρέθηκαν πολλά κρούσματα στην παραγωγή. Ανάμεσα στα πρόσωπα που νόσησαν ήταν και κάποιοι συμμετέχοντες όπως η Κατερίνα Ζαρίφη.

Το ίδιο συνέβη και με το τηλεοπτικό της ταίρι, Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και είχε μιλήσει δημοσίως στην τηλεοπτική εκπομπή The Booth για όσα πέρασε.

Τα κρούσματα στο Just the 2 of us συνεχίστηκαν με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία αν και νόσησε δεν κόλλησε τον τηλεοπτικό της παρτενέρ Γιώργο Τσαλίκη. Ακόμα ένα κρούσμα του J2US ήταν και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ένα μαγειρικό ζευγάρι ήταν δύο ακόμα κρούσματα Covid-19. Ο λόγος για τους σεφ Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη που γνωρίσαμε από το MasterChef 4.

Η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του Instagram ότι είναι κι εκείνη φορέας του κορωνοϊού, ενώ σε καραντίνα πέρασε και τα γενέθλιά της καθώς ήταν μέσα στις ημέρες που είχε προσβληθεί από την ασθένεια.

Μία από τις δυσκολότερες περιπτώσεις ήταν εκείνη του Γιώργου Μαυρίδη. Ο παρουσιαστής είχε πολύ βαριά συμπτώματα και χρειάστηκε να δώσει την προσωπική του μάχη στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Όταν ο εφιάλτης πέρασε, μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για την περιπέτεια που του άλλαξε τη ζωή. Παράλληλα, θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια, η οποία τον πέρασε πιο ελαφρά από τον ίδιο.

Κορωνοϊός Μαυρίδης Καθάργια

Στο μεταξύ, ο κορωνοϊός έδωσε μάθημα ζωής και στην Αγγελική Ηλιάδη, η οποία παραδέχτηκε ότι είχε πάρει αψήφιστα το ζήτημα μέχρι που κόλλησε!

Κορωνοϊός Αγγελική Ηλιάδη

Μερικά ακόμα πρόσωπα που νόσησαν από κορωνοϊό και το παραδέχτηκαν δημοσίως ήταν η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς, ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης, ο τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, η δημοσιογράφος Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη, ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος, ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος, ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης, ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, το μοντέλο Κέισι Μίζιου από το GNTM, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας και η παρουσιάστρια Έλενα Κώνστα, αλλά και η ηθοποιός Λίλα Μπακλέση.

Tο πιο πρόσφατο από τα κρούσματα στην ελληνική σόουμπιζ ήταν εκείνο της Ελεονώρας Μελέτη στις αρχές Απριλίου, με την παρουσιάστρια να επιστρέφει την περασμένη Δευτέρα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Μάλιστα, ενημέρωνε και τους followers της στο Instagram για τα συμπτώματα αλλά και τη δυσάρεστη εμπειρία της στην καραντίνα.

Κορωνοϊός Ελεονώρα Μελέτη

Πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι η ίδια και ο λίγων μηνών γιος τους νοσούν από κορωνοϊό. Λίγα 24ωρα μετά με μία μακροσκελή ανάρτηση κι ο ηθοποιός ενημέρωσε τους followers του ότι δεν τη… γλίτωσε!

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», πως η Χριστίνα Πολίτη κι ο σύντροφος της Κώστας Σπυρόπουλος νοσούν από κορωνοϊό. Η γνωστή δημοσιογράφος ξεπέρασε τον ιό χωρίς συμπτώματα, ενώ ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με πνευμονία.

Κορωνοϊός Σπυρόπουλος Πολίτη

Η Νικολέττα Τσομπανίδου από το «The Bachelor» είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό την Πέμπτη 25 Μαρτίου. «Καλά καταλάβατε μερικοί. Βγήκα θετική στον κορωνοϊό. Βέβαια το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι λίγο μπούκωμα, γενικότερα το περνάω πάρα πολύ ήρεμα. Με βλέπετε κιόλας, χορεύω, βγάζω βιντεάκια, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια άλλοι άνθρωποι το περνάνε πάρα πολύ άσχημα. Ευτυχώς εγώ είμαι καλά και απλά μετράω τις μέρες για να βγω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Τη δική τους μάχη με τον ιό έδωσαν η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός. Το κορίτσι του «Τροχού της τύχης» κι ο frontman των Alcatrash νόσησαν από τον απειλητικό ιό και όπως αποκάλυψε ο γνωστός καλλιτέχνης εκείνος το πέρασε βαριά. Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας, ο τραγουδιστής επέστρεψε στο «Καλό Μεσημεράκι» με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, ενώ πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της ότι ξεπέρασε τον κορωνοϊό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share