Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώην παίκτρια του GNTM στην ταινία για τη ζωή του

Η εντυπωσιακή Αφροελληνίδα είχε κερδίσει την αγάπη του κοινού

8 Σεπτεμβρίου 2021 15:55
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώην παίκτρια του GNTM στην ταινία για τη ζωή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα στους επόμενους μήνες, ο πλανήτης θα παρακολουθήσει το Greek Freak, την ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ιστορία του Γιάννη από τα Σεπόλια, από την καθημερινότητα της οικογένειάς του μεγαλώνοντας μέχρι τις πρώτες προπονήσεις στη γειτονιά του, οι οικονομικές δυσκολίες και η εξέλιξη σε MVP του NBA θα αποτυπωθούν στη μεγάλη οθόνη.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες για την ταινία γίνονται γνωστές σταδιακά, με πιο πρόσφατη την προσθήκη στο καστ της ταινίας και μιας καλλονής που γνωρίσαμε στο GNTM.

Πρόκειται για τη Μαριάννα Παινέση, που μίλησε για την εμπειρία των γυρισμάτων στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστίνα Κοχλατζή. Ωστόσο εντυπωσιακό είναι το γκράφιτι στα Σεπόλια προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, το εντυπωσιακό μοντέλο δήλωσε:

«Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Βρέθηκα στα γυρίσματα που έγιναν στην Αθήνα γιατί προηγήθηκαν τα γυρίσματα της Νέας Υόρκης. Μου άρεσε σαν εμπειρία, ήταν πολύωρα τα γυρίσματα. Υποτίθεται ότι θα βρίσκομαι σε ένα γραφείο στο Μανχάταν και μαζί με άλλους μάνατζερ, κοιτάμε τα στατιστικά των παικτών του NBA».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Μπαμπάς για δεύτερη φορά φαίνεται πως έγινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή του Open “Ώρα Ελλάδος“, πρόβαλλε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο επιτυχημένος καλαθοσφαιριστής να βγαίνει από ένα εμπορικό κέντρο της Αμερικής, κρατώντας στα χέρια του τον γιο του και πίσω να τους ακολουθεί η σύζυγός του, Μαράια, φορώντας ένα μάρσιππο με ένα νεογέννητο μωρό.

Αντετοκούνμπο μπαμπάς

Το εν λόγω βίντεο έχει γίνει viral, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με τους fans του Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποστηρίζουν πως έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και δεν το πήρε είδηση κανείς. Ο άσος του NBA δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανάρτηση στα social media, συνεπώς τώρα όλοι περιμένουν την επιβεβαίωση του χαρμόσυνου γεγονότος.

Κώστας Σόμμερ: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Πολύ ξεχωριστή είναι η χθεσινή μέρα για τον Κώστα Σόμμερ και την σύζυγό του Βαλεντίνη Παπαδάκη καθώς υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Η ευτυχισμένη μαμά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το μωρό τους μέσα από ένα story.

παπαδάκη σόμμερ μωρό

Σε αυτό, δείχνει στο κοινό μία φωτογραφία με τα ποδαράκια του μωρού την ώρα που η μαμά του τα ακουμπάει τρυφερά με το χέρι της και ο μπαμπάς, πλέον, Σόμμερ το κρατάει στην αγκαλιά του.

Κώστας Σόμμερ μπαμπάς

Ο γάμος Σόμμερ – Παπαδάκη

Το απόγευμα της Τετάρτης 25 Αυγούστου, ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Αλίμου. Κουμπάρα τους ήταν η Μαρία Καλάβρια, ενώ μετά τον γάμο ακολούθησε πάρτι με τους φίλους του ζευγαριού.

«Δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, γίνει δεν γίνει θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου χωρίς πολλά διαδικαστικά», είχε πει η νύφη το 2020.

To love story

O Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη αν και δεν μαζί πολλά χρόνια φαίνεται πως έχουν βρει ο ένας στον άλλον όλα όσα έψαχναν μια ζωή! Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας και η make up artist ζουν τον απόλυτο έρωτα και ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε την ευτυχία του.

Η είδηση ότι ο Κώστας Σόμμερ είναι ξανά ερωτευμένος κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020. Ο Κώστας και η Βαλεντίνη έχουν πολλά να τους ενώσουν και ένα από αυτά είναι ο κοινός τόπος καταγωγής τους, η Κρήτη.

Παράλληλα, και οι δύο αγαπούν πολύ τη γυμναστική και την καλή ζωή. Παρά τα 18 χρόνια που τους χωρίζουν είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι με αυτό που ζουν.

Η απώλεια τους πρώτους μήνες της σχέσης τους

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βίωσαν μια τραγική απώλεια στους επτά μήνες της σχέσης τους… Η μακιγιέζ έχασε το μωράκι που κυοφορούσε στην 8η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, κάτι που είχε συγκλονίσει και τους δύο.

«Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό, τι πάθαμε τώρα. Μετά καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι να φτιαχτεί ένας ανθρώπινος οργανισμός. Το κορμί το γυναικείο όταν κάνει το check του και βλέπει ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν, ίσως να λέει μπορεί να τα διορθώσω αυτά; Το είδαμε ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος και πήγαμε παρακάτω. Χωρίς πολύ άγχος… Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας» είχε εξομολογηθεί ο Κώστας Σόμμερ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share