Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Είναι κουμπάροι: Πασίγνωστος Έλληνας έχει βαφτίσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη!

Το γνωρίζατε;

8 Σεπτεμβρίου 2021 12:10
Είναι κουμπάροι: Πασίγνωστος Έλληνας έχει βαφτίσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές είναι οι εξελίξεις το 2021 για τον ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος μετά από καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας βρέθηκε στο... κελί της φυλακής!

Ένας από εκείνους που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και τον στήριξαν ήταν ο καλός του φίλος και κουμπάρος, Γιάννης Μπέζος! Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να το έκρυβαν ωστόσο είναι κουμπάροι, αφού ο Γιάννης Μπέζος έχει βαφτίσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη!

Είναι κουμπάρου: Πασίγνωστος Έλληνας έχει βαφτίσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη!

Σοκάρει ο Γιάννης Μπέζος για τον πασίγνωστο ηθοποιό: «Όλοι τα ξέραμε αλλά…»

Σοκάρει ο Γιάννης Μπέζος με την παραδοχή του σχετικά με όσα αποτρόπαια συνέβαιναν στον χώρο του θεάματος, και δη για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, που αποτελεί και προσωπικό του φίλο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που τοποθετήθηκε και για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη πρόσφατα, αποφάσισε να μιλήσει και να τοποθετηθεί για όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Γιάννης Μπέζος: Ανατριχιάζει με την παραδοχή του για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη

Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών δίνει το στίγμα του και τονίζει χαρακτηριστικά, απαντώντας στο ερώτημα πώς εσείς επιτρέψατε να γίνουν επικίνδυνα παντοδύναμοι στο χώρο σας άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές:

«Ξέραμε και εμείς, ξέρατε και εσείς και δεν μιλούσαμε. Φτάσαμε ως εδώ γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Ναι με τη σιωπή μας. Βλέπαμε συμπεριφορές περίεργες, ακούγαμε διάφορα, αλλά ο καθένας κοίταζε τη δουλειά του. Στα 25 χρόνια που είμαι θιασάρχης και παίζω σε τηλεοπτικές σειρές ελέγχω την κατάσταση, δεν έπεσαν ποτέ τέτοια πράγματα στην αντίληψή μου. Όμως κάπου συνέβαιναν. Καταλαβαίνω τις φωνές, τον εκνευρισμό στην πρόβα, γίνονται αυτά στη δουλειά μας, συχνά είναι μέσα στη δημιουργική εργασία. Από αυτό το σημείο όμως, ως την εκμετάλλευση του άλλου στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει μεγάλη απόσταση».

Γιάννης Μπέζος συνέντευξη

Στο ερώτημα για τις καταγγελίες που ακούγονται για σκηνοθέτη-ηθοποιό φίλο του ο Γιάννης Μπέζος απαντάει: «Φίλοι ναι, για να πω την αλήθεια έχω να μιλήσω μαζί του μήνες, πριν την πρεμιέρα του. Υπήρξαμε συνεργάτες και ειλικρινά όλα αυτά που συμβαίνουν με στεναχωρούν βαθιά. Στις τρεις-τέσσερις φορές που συνεργαστήκαμε δεν συνέβη κάτι. Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε «Ναι, γιατί μπροστά σου δεν τα έκανε».

Στο ερώτημα για τις καταγγελίες για βιασμούς και πώς νιώθει για όσα ακούγονται είπε: «Φριχτά. Είναι ό,τι πιο φτηνό, ό,τι πιο χυδαίο να παίζεις με την ελπίδα, την αγωνία, το όνειρο των παιδιών, να παίζεις με το μεροκάματό τους».

Λέει ακόμη ότι υπάρχουν διάφοροι στα μπαρ που πηγαίνουν καλλιτέχνες και κυκλοφορούν ότι τα έχει ανάγκη αυτά το θέατρο.

«Ο νέος δεν έχει ανάγκη να γίνει φίλος με το δάσκαλο. Έχει φίλους τους συνομήλικους του. Έχει ανάγκη να τον διδάξεις. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτά, δεν πάει άλλο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share