Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παθιασμένα φιλιά σε συναυλία για Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

8 Σεπτεμβρίου 2021 08:18
Παθιασμένα φιλιά σε συναυλία για Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο “θεός του έρωτα” προσγειώθηκε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας το βράδυ του Σαββάτου, εκεί όπου ο Αντώνης Ρέμος με την αισθαντική φωνή του μάγευε χιλιάδες κόσμο, που περίμενε να τον ακούσει με λαχτάρα. Τα live μπορεί να μειώθηκαν ελέω κορωνοϊού, όμως όχι και η αίγλη που περιστοιχίζει κάθε του εμφάνιση, με τον λαοφιλή τραγουδιστή να καλωσορίζει τον κόσμο με το ίδιο κέφι και την ενέργεια που τον χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ίσως θα ήταν υπερβολή να πούμε πως «ήταν όλοι εκεί», όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν όλοι... ερωτευμένοι, με επώνυμα ζευγάρια να δίνουν το «παρών», χρησιμοποιώντας αυτή την αφορμή για να επιβεβαιώνουν σχέσεις και επανασυνδέσεις, χωρίς να χρειάζονται πολλές λέξεις. Τον λόγο εκείνη την βραδιά είχε η μουσική και ο έρωτας.

Τα φώτα χαμήλωσαν και οι καρδιές ζεστάθηκαν, αλλά απαγορευόταν την ίδια στιγμή ο χορός και το ξεφάντωμα λόγω των μέτρων. Ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι πήραν αγκαλιά το ταίρι τους την ίδια στιγμή, αφιέρωσαν μία από τις ερωτικές επιτυχίες του... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share