Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mad Clip: Η συγκινητική φωτογραφία της μάνατζέρ του μετά το τελευταίο «αντίο»

Είχε τραγουδήσει στο γάμο της πριν το μοιραίο τροχαίο

7 Σεπτεμβρίου 2021 14:32
Mad Clip: Η συγκινητική φωτογραφία της μάνατζέρ του μετά το τελευταίο «αντίο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία συγκινητική ανάρτηση για τον φίλο και συνεργάτη της, τον τράπερ Mad Clip ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9), προχώρησε η Λία Παπαδοπούλου.

Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Mad Clip βρισκόταν με αρκετούς συναδέλφους του στον γάμο της φίλης του και PR Manager της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε, Λίας Παπαδοπούλου με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη.

Χθες το μεσημέρι σε κλίμα συγκίνησης το «τελευταίο αντίο» είπαν στον Mad Clip συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου.

Λίγη ώρα μετά το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip, η Λία Παπαδοπούλου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν εκφράζοντας έτσι τον πόνο της για τον άδικο χαμό του.

Η δημοσίευση που έκανε η Λία Παπαδοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

μάνατζερ Mad Clip

Σπαράζει καρδιές η μητέρα του Mad Clip: «Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»

Το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες αλλά και χιλιάδες φίλοι του αγαπημένου τράπερ.

Ο Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που έγινε ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Ανατριχίλα προκαλεί ο σπαραγμός της μητέρας του η οποία έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη.

Η μητέρα του 34χρονου καλλιτέχνη, φωνάζει «γιατί», μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της δεν είναι πλέον στη ζωή.

«Πολύ νωρίς μας άφησε το αγόρι μου. Ας καθόσουνα λίγο ακόμα, λίγο ακόμα… Γιατί αγόρι μου να φύγεις;» ακούγεται να λέει η μητέρα του Peter Αναστασόπουλου.

Κηδεία Mad Clip: Η ανατριχιαστική στιγμή με ανοιχτό το φέρετρο (Video)

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/9 πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ράπερ Mad Clip. Φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να τον αποχαιρετήσουν.

Η κηδεία του μεταδόθηκε live από το κανάλι που δημιούργησε η εκκλησία στο Youtube, γι' αυτόν και μόνο τον σκοπό. Ωστόσο, την στιγμή που το φέρετρο ήταν ανοιχτό η μετάδοση σταμάτησε.

Κάποιοι που βρέθηκαν εκεί, όμως, αποτύπωσαν την στιγμή στο κινητό τους και την δημοσίευσαν στα social media αποχαιρετώντας τον ξανά, για τελευταία φορά όμως.

Mad Clip: Έτσι φανταζόταν το μέλλον του - Ανατριχιάζουν αποσπάσματα αδημοσίευτης συνέντευξής του μέσα στη μοιραία Porche

Το τελευταίο αντίο στον Mad Clip είπαν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου, με τις πρώτες εικόνες να είναι σπαρακτικές!

Ο 34χρονος Mad Clip -κατά κόσμον Πίρερ Αναστασόπουλος- σκοτώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης σε ατύχημα με την Porsche που οδηγούσε στη Λ.Βουλιαγμένης βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν αδημοσίευτα κομμάτια της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Special Report πριν από περίπου ένα χρόνο με τον ίδιο μέσα στην μοιραία Porsche να περιγράφει όσα ονειρεύεται για το μέλλον.

«Κάνω λίγο την τρέλα μου αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω στο αυτοκίνητό μου και θα τρέχω σαν τον τρελό, μέρα – νύχτα μέσα στην κίνηση σαν τον άρρωστο, επειδή είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Και στο φινάλε δεν σου φταίει κάποιος άλλος να τον πάρεις στο λαιμό σου» δήλωνε τότε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Σχετικά με την καριέρα του, ο Mad Clip ανέφερε πως δεν είχε φτάσει ακόμη στην κορύφωσή της καθώς σκόπευε να κάνει ακόμη πολλά πράγματα που θα του επέτρεπαν να έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

«Θέλω να χτίσω ένα σπίτι και να βγάλω τη μάνα μου από τη γκαρσονιέρα που μένει. Να βοηθήσω την αδελφή μου και τους γύρω μου» ήταν τα λόγια του τράπερ.

«Βλέπω τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια από τώρα με ένα τριπλάσιο σπίτι σε μέγεθος, δύο – τρία αυτοκίνητα παραπάνω, ίσως να είμαι παντρεμένος επίσημα, δύο- τρεις επιχειρήσεις ακόμα…» έλεγε ο Mad Clip.

Δείτε το «ανατριχιαστικό» απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share