Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η Ρούλα Κορομηλά όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Η πόζα που μας άφησε «κάγκελο» (photo)

«Καίει» καρδιές...

7 Σεπτεμβρίου 2021 14:09
Η Ρούλα Κορομηλά όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Η πόζα που μας άφησε «κάγκελο» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό, αλλά επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσω των social media, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, που μοιάζει να την ταλαιπώρησε ξανά.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση που μας ξάφνιασε! Ανέβασε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως μπορείτε να δείτε το look της ήταν πολύ νεανικό.

Κάθεται κάτω από ένα δέντρο φορώντας ένα λευκό t- shirt, τζιν σκισμένο παντελόνι και πάνινα παπούτσια. Ολοκλήρωσε το στυλ της με ένα πλεξιδάκι στα μαλλιά!

«Μικρή υπήρξα «πρωταθλήτρια» σκαρφαλώματος δέντρων. Αμε! Ανέβαινα ψηλά κι αγνάντευα. Πόδια, χέρια καταγρατζουνισμένα. Παντελόνια στα γόνατα μόνιμα σκισμένα. Σκαρφάλωνα ταχύτατα πάντως κι αποσπούσα σημαντικά «μετάλλια» όπως παγωτό σοκολάτα και τσιχλόφουσκες. Όταν κατέβαινα από τα δέντρα στο σπίτι με περίμενε ένα ξεχωριστό «μετάλλιο».

Αυτό της παντόφλας της μαμάς που πετάει και περνάει ξυστά από το σώμα αριστερά και δεξιά. Πρωταθλήτρια απόκρουσης και σ' αυτό το άθλημα! Δεν με πέτυχε ποτέ. Η ατάκα ωστόσο, ως προς τα παντελόνια μου ήταν η εξής:

«Πω, πω, πώς θα κυκλοφορήσεις με σκισμένα παντελόνια, θα γελάει ο κόσμος! Υ.Γ. Η πόζα μου κάτω από το δέντρο σήμερα, μου θύμισε κάτι από παλιά!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της.

«Καρφιά» Κορομηλά για τη Γερμανού: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»

Τα δικά της «καρφιά» για την Ναταλία Γερμανού έριξε η Ρούλα Κορομηλά, με την ίδια να αναφέρεται σε μια φράση της πρώτης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με τη δημοσιοποίηση του ημερολογίου της Καρολάιν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η παρουσιάστρια εξήγησε στον αέρα πως δεν συμφωνεί με τη δημοσιοποίηση ενός τόσο προσωπικού θέματος και μάλιστα τόνισε ότι βάζει και την εκπομπή της μέσα σε αυτό. Επειδή το συμβάν αυτό την επηρέασε πολύ, αποφάσισε να εκφράσει τη λύπη της και με μία ανάρτηση, με σοκαριστικά στοιχεία να γίνονται γνωστά στην εκπομπή της.

Η ανάρτηση της Γερμανού και η «μπηχτή» της Κορομηλά

«Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα απο το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Αμέσως πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της απαντήσουν πως ως παρουσιάστρια που είναι θα μπορούσε να το έχει αποτρέψει αλλά η Ναταλία Γερμανού εξήγησε πως δεν έχει τον έλεγχο της σκαλέτας της εκπομπής.

Η Ρούλα Κορομηλά, με αφορμή τον διάλογο αυτό που έγινε, έκανε μία δική της ανάρτηση στα social media, στην οποία έγραψε:

«Στις ψυχαγωγικές εκπομπές,οταν η κεντρική παρουσιαστρια κρίνει ,επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπης της,γ καποιους λογους, σαφως κ δεν προβάλλεται… Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε….

Ως άνθρωπος με ενσυναισθηση θεωρώ πως το ημερολόγιο της αδικοχαμένης Καρολαιν δεν επρεπε να δει τα φώτα της «δημοσιοτητας». Συμφωνώ με ολους σας. Αυτο το δυστυχισμένο μωρό οφειλουμε να το σεβαστούμε κ προστατεύσουμε οπως κ ολα τα παιδια που βιώνουν φρικτές η κ ίδιες καταστασεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share