Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανσέξουαλ - Ο κ@λος του καθενός είναι κάτι το ιερό»

«Δεν έχω κρίνει τον πλησίον μου από την έμφυλη του ταυτότητα»

7 Σεπτεμβρίου 2021 12:21
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανσέξουαλ - Ο κ@λος του καθενός είναι κάτι το ιερό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις απόψεις του περί σεξουαλικής ταυτότητας.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από τη μία μεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ και από την άλλη είμαι ένας άνθρωπος που λέει ευθαρσώς ότι δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός ή Πακιστανός παραπάνω στην Ελλάδα. Γιατί; Διότι δεν θέλουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να ενταχθούν σε μία χώρα δυτική, φιλελεύθερη, δημοκρατική, ελεύθερη. Είμαι της άποψης ότι, όταν η πατρίδα σου κινδυνεύει, κάθεσαι στην πατρίδα σου και πολεμάς. Εμένα οι παππούδες μου αυτό έκαναν».

«Έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανσέξουαλ. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δεν έχει κρίνει τον πλησίον του από την έμφυλη του ταυτότητα. Θα πω κάτι και, αν θέλεις, κόψε το… Ο κ@λoς του καθενός είναι κάτι το ιερό» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα.

Το βίντεο με όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (03:24)

«Οι δηλώσεις της Λατινοπούλου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες»

Την άποψη, ότι η τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εμφάνιση των γυναικών ήταν απρόσεκτη, εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής της ΝΔ, στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την φίλη του και πολιτεύτρια του κόμματος, επεσήμανε πως η ίδια... μπουρδουκλώθηκε σε σχέση με το μήνυμα που ήθελε να στείλει, αν και μάλλον έχει παραμείνει αμετανόητη.

«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, αν η ομορφιά αυτή πηγάζει από μέσα. Η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Τα πρότυπα της ομορφιάς αλλάζουν με τα χρόνια.

Η γυναικεία όμως ομορφιά στο μάτι εκείνου που αγαπά την γυναίκα, μένει διαχρονική και αναλλοίωτη. Δεν υπάγεται ούτε σε προδιαγραφές και ούτε σε στάνταρ, λες και είναι αγωνιστικός ίππος η γυναίκα ή αυτοκίνητο. Οι γυναίκες όπως και οι άνδρες, είμαστε άνθρωποι και η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με στανταρισμένα κουτάκια, που πρέπει κανείς να βάζει “τικ”» ανέφερε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε αυτόν εδώ τον κόσμο υπάρχει πολύς χώρος για τις κυρίες που θέλουν αξύριστες τις μασχάλες και τα πόδια τους, για τις κυρίες που θέλουν να κάνουν αποτρίχωση και χαλάουα.

Υπάρχει χώρος για τους άνδρες που θέλουν να είναι αποτριχωμένοι ή που θέλουν να ακολουθούν τη σχολή του Τζέιμς Μποντ του ’60. Δεν υπάρχει λόγος να ερίζουμε μεταξύ μας. Υπάρχει μια επιθετική διάθεση από αυτούς που για πολλούς που για πολλά χρόνια έχουν καταπιεστεί. Όμως δεν δικαιολογεί αυτό του να απαντάμε και εμείς εριστικά και διχαστικά.

Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες. Και δεν βοήθησαν ούτε οι διευκρινίσεις οι οποίες δόθηκαν. Η άποψή μου είναι αυτή ότι η ομορφιά δεν μπαίνει σε καλούπια, αυτή είναι η αποψή μου. Και η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share