Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έκανα ψυχοθεραπεία και χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή»

«Ζήτησα να διακόψω το συμβόλαιό μου γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά»

7 Σεπτεμβρίου 2021 12:02
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έκανα ψυχοθεραπεία και χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την περίοδο που χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για ακόμα μια χρονιά με τη βραδινή εκπομπή «The 2 Night show».

Εκτός από τα τηλεοπτικά του σχέδια όμως, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το 2008. «Αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη τώρα, το έκανα εγώ το 2008. Έκανα ένα stop ζήτησα τότε από το Mega να διακόψουμε το συμβόλαιό μου γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. «Έτσι μετά πήγα και έκανα ψυχοθεραπεία. Πήγα σε ψυχολόγους, πήγα σε ψυχίατρο, κάθισα στο σπίτι μου ένα χρόνο, έγραψα ένα βιβλίο. Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή και να μπορέσω να βρω τα νώτα μου και να ηρεμήσω ξανά» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Για πρώτη φορά με μαγιό η σύντροφός του - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έκλεισε για άλλη μία χρονιά επιτυχημένα τον κύκλο του “The 2night Show” αλλά και την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera και όπου φύγει-φύγει με την αγαπημένη του για διακοπές. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάνσυ Αντωνίου που για ακόμα μία χρονιά επέλεξαν να κάνουν τις διακοπές τους στο αγαπημένο τους νησί, την Ελαφόνησο, εκεί όπου συνηθίζουν να απομονώνονται πότε οι δυο τους και πότε με παρέα τα τελευταία χρόνια.

Στην παραλία του Σίμου, που λατρεύουν, τους συνάντησε αποκλειστικά ο φακός του YOU και απαθανάτισε τις privé στιγμές τους, έχοντας συντροφιά τη φίλη τους, επίσης ραδιοφωνική παραγωγό, Ράνια Κωστάκη, με την οποία είχαν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share