Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μαρίνα Πατούλη: «Έχει ο Γιώργος καθημερινή επαφή με το παιδί;»

Πυρά εναντίον του περιφερειάρχη Αττικής

7 Σεπτεμβρίου 2021 09:04
Μαρίνα Πατούλη: «Έχει ο Γιώργος καθημερινή επαφή με το παιδί;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της απάντηση έδωσε η Μαρίνα Πατούλη, στις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό τους.

Πολλές αναφορές στη μητέρα του, τον γιo αλλά και το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη έκανε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από την κυρία Σταυράκη.

Μαρίνα Γιώργος Πατούλη

«Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή; Εννοείς τηλεφωνική; Βασικά δεν ξέρουμε ακόμα που μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει είχε δηλώσει κάπου στην Νέα Σμύρνη. Έχω ακούσει ότι μένει Κολωνάκι, Γλυφάδα, ακόμη δεν ξέρω.», είπε σχολιάζοντας την ατάκα του Περιφερειάρχη Αττικής ότι έχει καθημερινή επικοινωνία με τον γιό τους.

Εμένα μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και λέει ότι έχουμε χωρίσει. Όλοι είμαστε καλοί γονείς, αλλά με αιφνιδίασε. Είχαμε πει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις για προσωπικά. Με ξάφνιασε, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για ακόμη μια φορά» πρόσθεσε η κυρία Μαρίνα Σταυράκη (Πατούλη).

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από το MEGA Καλημέρα:

«Σούσουρο» στα social media με τη νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Φαίνεται πως η Μαρίνα Πατούλη έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της τις δύσκολες στιγμές που έζησε μέσα στη χρονιά με τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη και πλέον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και με το παραπάνω.

Η ίδια αυτούς τους μήνες έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές της, ωστόσο η νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν πολύ ξεχωριστή. Διαβάστε περισσότερα στο www.youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share