Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Την πλήρωσε ακριβά: Η φράση που «έκαψε» το τελευταίο χαρτί του Πέτρου Φιλιππίδη

Η στιγμή αλαζονείας που τον καταδικάζει οριστικά

5 Σεπτεμβρίου 2021 09:34
Την πλήρωσε ακριβά: Η φράση που «έκαψε» το τελευταίο χαρτί του Πέτρου Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δε βιώνει τις καλύτερες μέρες στην φυλακή, όχι μόνο για το γεγονός αυτό καθεαυτό, αλλά κι επειδή βλέπει τις προσπάθειες του να... γυρίσει το χαρτί για τις εναντίον του καταγγελίες να μην αποδίδουν προς το παρόν.

Αυτό γίνεται κατανοητό από την τελευταία απόφαση των καναλιών για οριστικό «εμπάργκο» στον κορυφαίο ηθοποιό. Οι τηλεθεατές, δηλαδή, θα κάνουν καιρό να ξαναδούν τον γνωστό ηθοποιό στη μικρή τους οθόνη καθώς τα κανάλια πήραν από κοινού απόφρασσαν να μην παίζουν τα προγράμματα στα οποία συμμετείχε.

Θυμίζουμε ότι ο Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να μην υπάρχει πλέον στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Βήμα, μετά την απομάκρυνσή του από την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν από κοινού να μην προβάλουν ξανά από την ταινιοθήκη τους, παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ο ίδιος.

Έτσι οι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε δεν θα προβάλλονται ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις ταινίες και τις θεατρικές παραστάσεις.

Τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και προφανώς να υπάρξει αθωωτική απόφαση η απόφαση των καναλιών είναι οριστική.

Από την άλλη αυτό έχει μια συνέπεια και για όλους όσοι συμμετείχαν σε κάθε είδους παραγωγή (θεατρική, κινηματογραφική, τηλεοπτική) στις οποίες είχε πάρει μέρος ο Πέτρος Φιλιππίδης, διότι από τις επαναλήψεις, αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα, τα οποία στο εξής τα χάνουν.

Πέραν των όσων κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει λάβει μέρος σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, που για χρόνια αποτελούσαν δυνατά «χαρτιά» του προγράμματος κάθε σταθμού.

Η φράση που έκανε τα κανάλια να τον «εξορίσουν»

Μια φράση που μοιάζει να... καταδικάζει τον Πέτρο Φιλιππίδη ως προς την αντιμετώπιση των καναλιών, ήταν μια στιγμή απόλυτης αλαζονείας σε μια προσπάθεια βιασμού, που φέρεται να έκανε.

Η ηθοποιός Α.Γ. κατέθεσε την δική της εμπειρία με το γνωστό ηθοποιό το καλοκαίρι του 2014. Τα όσα περιγράφει, είναι συγκλονιστικά και ταυτόχρονα ανατριχιαστικά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται κατά την ίδια να χρησιμοποίησε τη θέση και τη φήμη που είχε προκειμένου να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά με αντάλλαγμα μία θέση εργασίας. Τα όσα καταγγέλλει δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού. Ένα αίσθημα εξουσίας και κτήσης πάνω στη νεαρή κοπέλα, με ταυτόχρονη βεβαιότητα ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που η ηθοποιός τον προειδοποιεί, ότι θα τον καταγγείλει στα κανάλια αυτός της απαντά κυνικά πως «τα κανάλια θα μου κλάσουν τα @@…». Προηγουμένως, έχει απλώσει ήδη το χέρι του, όπως καταγγέλλει η ίδια πάνω της και την αγγίζει. Αυτή αρνείται. Άλλωστε με τον ηθοποιό συναντήθηκε μόνο για δουλειά, αρχικά σε ένα καφέ. Στη συνέχεια ο ηθοποιός προσφέρεται να τη γυρίσει στο σπίτι. Την οδηγεί όμως σε έναν αδιέξοδο δρόμο στο Παλαιό Ψυχικό. Κλειδώνει την πόρτα του αυτοκινήτου για να μην μπορεί να βγει.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια ζητεί να σταματήσει, δεν την ακούει. Φτάνει στο σημείο να αυνανιστεί μπροστά της. Της φωνάζει «πάρτον στο στόμα! Αυτή συνεχίζει να αρνείται, αντιστέκεται. Τότε τη βρίζει και την πετά έξω από το αυτοκίνητο. «Άντε γ…., που θες και ρόλο» της λέει. Την παρατά και φεύγει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share