Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κολλητός Mad Clip – «To μόνο κακό μ’ εκείνον ήταν ότι πολλές φορές…»

Μίλησε για την «τρέλα» του φίλου του

4 Σεπτεμβρίου 2021 17:58
Κολλητός Mad Clip – «To μόνο κακό μ’ εκείνον ήταν ότι πολλές φορές…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το οικογενειακό περιβάλλον κα οι φίλοι του Mad Clip είναι σοκαρισμένοι και μουδιασμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου τους.

Ένας από τους καλύτερους φίλους του Mad Clip μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» για το τροχαίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή του διάσημου τράπερ.

Mad Clip: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ράπερ - Το προφητικό μήνυμα για το θάνατό του

Το όνομά του είναι Γιώργος Πολυδώρου και έφτασε λίγη ώρα μετά στο σημείο που συνέβη το μοιραίο και, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως η τρέλα του Mad Clip για την ταχύτητα τον οδήγησε, εκεί που τον οδήγησε.

Είπε, συγκεκριμένα, τα εξής:

«Γνωριζόμασταν περίπου δύο χρόνια και τον έναν χρόνο κάναμε πολλή παρέα. Ήταν και θα είναι για εμένα ένα πάρα πολύ καλό παιδί.

Έμαθα το δυσάρεστο γεγονός όταν με πήραν τηλέφωνο, μισή ώρα, τρία τέταρτα μετά το ατύχημα, γιατί ήξεραν ότι είμαστε καλοί φίλοι. Ήμουν έξω και κατευθείαν πήγα να δω τι έχει γίνει.

Πήγα στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν νεκρός καθώς δεν είχε παλμό. Προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίζουν γύρω στις 2 ώρες. Ρωτούσα τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες αν έχει παλμό, μήπως τον επαναφέρουν.

Τον έβλεπα μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν αρτιμελής. Είχε εκδορές και αίματα και ήλπιζα σε ένα θαύμα» ανέφερε ο Γιώργος Πολυδώρου.

Και συνέχισε δηλώνοντας:

«Το μόνο κακό με τον Πήτερ είναι ότι πολλές φορές ζούσε τη ζωή στα όρια.

Όλο αυτό με τα αυτοκίνητα, η ζωή που έκανε γιατί ήταν και το lifestyle που ήθελε να βγάζει προς τα έξω, δυστυχώς τον έφεραν σε αδιέξοδο. Του άρεσε πολύ η ταχύτητα δυστυχώς…

Πολλά ακούγονται για το πώς έγινε το δυστύχημα. Λένε ότι έκανε κόντρες με κάποιον, που αυτό ήταν κάτι σύνηθες για τον Mad Clip.

Από ό,τι έμαθα, δεν υπήρχε πρόσκρουση, ίσως έχασε τον έλεγχο για κάποιον λόγο που δε ξέρουμε.

Ό,τι και να θυμηθώ από εκείνον, αν εξαιρέσεις την τρέλα του που τον οδήγησε εκεί που τον οδήγησε, είχε μια καλή πλευρά τρέλας» κατέληξε ο φίλος του αδικοχαμένου τράπερ.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Mad Clip: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ράπερ - Το προφητικό μήνυμα για το θάνατό του

Ο Mad Clip δε βρίσκεται πια κοντά μας, με τον γνωστό ράπερ να χάνει με τραγικό τρόπο τη ζωή του σε τροχαίο, για το οποίο έρχονται νέες αποκαλύψεις, και τις λεπτομέρειες της κηδείας του να γίνονται γνωστές.

Το τελευταίο του «αντίο» θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας και, συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί, η οικογένειά του, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από την πορεία του στην τραπ μουσική, θα τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο πατέρας του μουσικού ζει από το 1999 στο Παλαιό Φάληρο.

Τα προφητικά λόγια του Mad Clip που προκαλούν ανατριχίλα (Video)

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει στα social media ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Mad Clip να αναφέρει, μεταξύ άλλων σε παλιότερη ανάρτησή του, ότι «δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα είναι η τελευταία μέρα μας».

«Μπορεί οι περισσότεροι να τα ξέρουμε αυτά, αλλά ας τα ξαναπούμε για να μην ξεχνιόμαστε. Μην παίρνουμε τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή που έχουμε.

Μην ντρεπόμαστε να λέμε στον άνθρωπο που είναι δίπλα μας ότι τον αγαπάμε. Μην ντρεπόμαστε να κάνουμε κάτι καλό για τον άνθρωπό μας, για τους φίλους μας, για την οικογένειάς μας. Επειδή, κακά τα ψέματα, δεν ξέρουμε ποτέ, πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα. Αυτό ήθελα να σας πω», ήταν τα λόγια του Mad Clip.

«Δεν θα ζούσε ούτε με ζώνη!»

Για τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο Mad Clip στο τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου μίλησε ο πραγματογνώμονας ατυχημάτων, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο κ. Μιχαλόπουλος είπε χαρακτηριστικά στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αναφορικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε χθες και δείχνει το αυτοκίνητο του τράπερ πριν από το μοιραίο δυστύχημα: «Ο οδηγός ενεργεί επιθετική οδήγηση. Κάνει προσπέραση πάνω στην στροφή. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία». Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, στο σημείο που έγινε η εκτροπή έχει δύο διαδοχικές στροφές.

«Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα περίπου ταχύτητα 100 χιλιομέτρων. Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share