Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απόστολος Γκλέτσος: «Τα περί Metoo δεν θα επηρεάσουν τη γνώμη του κοινού για το θέατρο»

Τα είπε έξω από τα δόντια

3 Σεπτεμβρίου 2021 16:59
Απόστολος Γκλέτσος: «Τα περί Metoo δεν θα επηρεάσουν τη γνώμη του κοινού για το θέατρο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μια συνέντευξη στο Love it, μιλώντας για την συμμετοχή του στην παράσταση του Καραγκιόζη, αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

«Δεν ξέρω αν ήταν κορωνοϊός ή αν ήταν μια λοίμωξη, δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται», σχολίασε σχετικά με το θέμα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ προέθεση: «Έκανα το εμβόλιο».

Ενδιαφέρον έχουν και οι σκέψεις του για το ελληνικό κίνημα του MeToo.

Συγκεκριμένα, είπε ο Απόστολος Γκλέτσος:

«Όσα έγιναν με το Metoo δεν νομίζω ότι θα επηρεάσουν τη γνώμη του κοινού για το θέατρο. Βρέθηκαν τρεις, είναι ένα ποσοστό απειροελάχιστο. Όταν κάποιος πάρει δύναμη στα χέρια του δείχνει τελικά τι κουβαλάει στην ψυχή και το κεφάλι του. Στα αυτιά μου έφταναν διάφορα θέματα. Όμως δεν ήξερα. Αν είχαν γίνει μπροστά μου θα είχα επέμβει», δήλωσε.

Στην συνέχεια, παραδέχτηκε ότι «είναι καλά» στη νέα του φημολογούμενη σχέση.
«Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την κόρη του, στην ερώτηση αν θα την αποτρέψει από το να γίνει ηθοποιός, είπε αφοπλιστικά:

«Και να πω στην κόρη μου να μη γίνει ηθοποιός, θα με ακούσει;»

Ο θάνατος που «λύγισε» τον Απόστολο Γκλέτσο: «Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα καλή αντάμωση...»

Ο Απόστολος Γκλέτσος με μια ανάρτηση του θέλησε να αποχαιρετήσει τον Θεόφιλο Βανδώρου ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

“Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα ….καλή αντάμωση, Θεόφιλε.

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις το 2016 ο Θεόφιλος Βανδώρος είχε πει για τον Απόστολο: “Δεν υπήρχε ανταγωνισμός με τον Απόστολο Γκλέτσο. Πρώτα απ’ όλα ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Κάναμε πλάκα, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, κοιτάζαμε πως θα τα βγάλουμε πέρα γιατί όλοι είχαμε και θέατρο το βράδυ”

Η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου:

Θεόφιλος Βανδώρος: «Τις 10 τελευταίες μέρες ήμασταν στον Ευαγγελισμό, κατάλαβα ότι ήταν να φύγει»

Πριν λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Θεόφιλος Βναδώρος σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η αδερφή του ηθοποιού μίλησε στο Αλήθειες με την Ζήνα και περιέγραψε τις τελευταίες 10 μέρες που πέρασαν στο νοσοκομείο.

«Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Πρώτα από όλα αυτό. Έφυγε χθες το απόγευμα. Είχε μια περιπέτεια υγείας που κατέληξε σε καρκίνο και έφυγε από αυτό. Τις 10 τελευταίες μέρες ήμασταν στον Ευαγγελισμό. Κατάλαβα ότι ήταν να φύγει. Ήταν πάντα γενναίος.

Όταν είδε ότι τα πράγματα χειροτέρευαν επέλεξε να φύγει. Ήμασταν πάντα αγαπημένα αδέλφια. Ο πατέρας μας Νίκος Βανδώρος είναι 97 χρόνων και γνωρίζει τι έγινε. Ήρθαμε όλοι στο σπίτι για να του συμπαρασταθούμε. Ο Θεόφιλος έμενε μαζί του στο σπίτι, οπότε το πράγμα είναι αρκετά δύσκολο.», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφή του Θεόφιλου Βανδώρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share