Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μπέζος: Έκλεισε on air το τηλέφωνο στην Ιωάννα Μαλέσκου

Απίστευτο σκηνικό

3 Σεπτεμβρίου 2021 15:12
Γιάννης Μπέζος: Έκλεισε on air το τηλέφωνο στην Ιωάννα Μαλέσκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (2/9) σε ηλικία 96 ετών, ενώ τα ξημερώματα της ίδια μέρας το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του 34χρονου Mad Clip, σόκαρε τους θαυμαστές του γνωστού τράπερ.

Από τη στιγμή που οι δύο ειδήσεις έκαναν το γύρω του διαδικτύου, διάσημα ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής και της εγχώριας showbiz, τους έχουν αποχαιρετήσει και δημόσια μέσω αναρτήσεων στα social media.

Με τους δυο αυτούς θανάτους λοιπόν, ασχολήθηκε και η εκπομπή Love It, με την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, φανερά συγκινημένη να ξεκινάει με τον Μίκη Θεοδωράκη και ένα τραγούδι του.

Μπέζος Μαλέσκου

Στον αέρα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου για να μιλήσει για τον σπουδαίο καλλιτέχνη, φιλοξενήθηκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε για τον Μίκη Θεοδωράκη με πολύ συγκινητικά λόγια.

Ωστόσο, κάποια στιγμή η παρουσιάστρια είχε μια συζήτηση με τον συνεργάτη της Ποσειδώνα Γιαννόπουλο με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να παραμένει σιωπηλός.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα για να τον αποχαιρετήσει και να τον ευχαριστήσει, εκείνος της το έκλεισε χωρίς καν να πει κουβέντα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βέβαια, ανέφερε πως απλά κόπηκε η γραμμή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Γιάννης Μπέζος: «Όταν γνώρισα τη Ναταλία ήμουν ήδη παντρεμένος - Είναι ο δεύτερος γάμος μου»

Ο Γιάννης Μπέζος στην προσωπική του ζωή δεν είναι τόσο προσηνής και ζεστός όσο φαίνεται μέσα από τους ρόλους του. Μιλάει μόνον όταν έχει κάτι να πει ενώ σε καμία περίπτωση δεν μασάει τα λόγια του όταν θέλει να μιλήσει για τις υψηλές αμοιβές του, τις συνεργασίες του, ή το ταλέντο των συνεργατών του. Στον αντίποδα είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, δουλεύει αγόγγυστα και ξέρει να στηρίζει τους συνεργάτες του. Στον ελεύθερό του χρόνο ο Γιάννης Μπέζος βλέπει ταινίες, διαβάζει βιβλία και ασκείται σε εξωτερικούς χώρους.

Γιάννης Μπέζος Ναταλία Τσαλίκη

Ο Γιάννης Μπέζος δεν πιστεύει στα αυτόγραφα και τις δημόσιες σχέσεις

Ο Γιάννης Μπέζος δεν αγαπά τα πολλά λόγια και την στενή σχέση του με το κοινό του και μάλιστα δε διστάζει και να συγκρουστεί μαζί τους αν κάτι τον ενοχλεί όπως οι προσπάθειες σωματικής επαφής, οι διαχύσεις ή οι φωτογραφίες. Πιστεύει πως η επαφή μαζί του αρχίζει και τελειώνει με το που ολοκληρώνει τη δουλειά του την οποία εκτελεί με απέραντο επαγγελματισμό και συνέπεια αποτελώντας και το διαβατήριό του για την επόμενη.

Τον θαυμασμό ας τον χάσω, την εκτίμηση δε θέλω να χάσω…

Χαρακτηριστικά έχει πει: “Δεν είμαι ευρείας χρήσης, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βγω έξω και θα μοιράζω φιλιά και χάδια. Δε βγάζω φωτογραφίες με το κοινό. Ας στενοχωριέται. Πάντως με εκτιμάει περισσότερο. Σας βεβαιώ. Ξέρει πως δεν του λέω ψέματα. Αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος για φωτογραφία και αγκαλιά. Δε γίνεται. Είναι το στυλ μου τέτοιο”.

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της ζωής του

Ο Γιάννης Μπέζος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στου Φιλοπάππου. Αποφοίτησε από το εξατάξιο γυμνάσιο της Πλάκας και σπούδασε κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Ήταν πάντα στο κέντρο της πόλης. Σπούδασε θέατρο στο θεατρικό εργαστήρι του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και αποφοίτησε το 1978. Είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής. Έχει συμμετάσχει σε σειρά παραστάσεων στην τηλεόραση και το θέατρο, κυρίως ως κωμικός.

Γιάννης Μπέζος διακοπές

Η πρώτη γυναίκα του Γιάννη Μπέζου πριν τη Ναταλία Τσαλίκη και η προσωπική του ζωή

Ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του, είχε αποκαλύψει πριν μερικά χρόνια, πως όταν γνώρισε την Ναταλία ήταν ήδη παντρεμένος!

Τώρα ποια ήταν η κυρία αυτή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού ο ίδιος δεν θέλει να μαθευτεί το παραμικρό!

“Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος. Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία “δέθηκα” πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

Παντρεύτηκαν το 1987 και έχουν μία κόρη, την Ηρώ Μπέζου η οποία γεννήθηκε το 1988 και ακολουθεί τα βήματα των γονιών της.

Γιάννης Μπέζος κόρη

Οι αδυναμίες του Γιάννη Μπέζου

Έχει αδυναμία στα γλυκά και στην 33χρονη κόρη του Ηρώ, ενώ τα βράδια μετά το θέατρο θα τον συναντήσετε σε μικρά ταβερνάκια να πίνει το κρασάκι του με τους φίλους και να σιγοψιθυρίζει τραγούδια του Ζαμπέτα, του Αττίκ και του Τσιτσάνη. Ξέρει να διαχειρίζεται τα χρήματά του αλλά ξόδεψε πολλά λεφτά σε παραγωγές στο θέατρο και στα κεράσματα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share