Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή στη ζωή του Κρατερού Κατσούλη μετά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου

Έρχεται η μεγάλη ευκαιρία για τον ηθοποιό και παρουσιαστή

3 Σεπτεμβρίου 2021 14:51
Ανατροπή στη ζωή του Κρατερού Κατσούλη μετά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή έρχεται στη ζωή του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος μετά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου ετοιμάζεται για το επόμενο «βήμα» του, αναλαμβάνοντας πιθανώς την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Όπως αναφέρει το okmag.gr, οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του σόου «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στον ANT1 έχουν ξεκινήσει και η επιτροπή έχει κλειστεί. Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Τάκης Ζαχαράτος έχουν ήδη «κλειδώσει» για τις θέσεις των κριτών. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε ένα περίπου μήνα, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμο το πλατό, ενώ η πρεμιέρα δεν θα έρθει νωρίτερα από τον Νοέμβριο.

Φέτος, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, αναμένεται να δούμε κάτι διαφορετικό, καθώς πέρα από τα μαγνητοσκοπημένα γυρίσματα υπάρχουν σκέψεις να υπάρξουν και κάποια live.

Όσον αφορά στον Σάκη Τανιμανίδη, οι ιθύνοντες του σταθμού μέχρι πριν από λίγες μέρες εξέταζαν την πιθανότητα να μην πάρει ρόλο τέταρτου κριτή, όπως είχε στο παρελθόν, αλλά να του ανατεθεί η παρουσίαση του σόου. Αυτό οφειλόταν στο γεγονός πως «Η Φάρμα» ήταν «παγωμένη» και ενδεχομένως θα έβγαινε στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Όμως «Η Φάρμα» τελικά μπαίνει σε γυρίσματα αρχές Οκτώβρη με σκοπό να είναι στον αέρα σε δύο με δυόμιση μήνες, έτσι ο παρουσιαστής της, Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορεί να παρουσιάσει το σόου ταλέντων και θα επιστρέψει στον ρόλο του τέταρτου κριτή.

Καθώς τα δοκιμαστικά για παρουσιαστές του «Ταλέντου» που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι δεν έχουν αναδείξει ένα πρόσωπο στο οποίο οι επικεφαλής να πιστεύουν χωρίς δεύτερες σκέψεις, στο τραπέζι έπεσε ένα νέο όνομα που δείχνει να έχει κοινή αποδοχή. Πρόκειται για τον Κρατερό Κατσούλη που ξεχώρισε ως διαγωνιζόμενος στο Your Face Sound Familiar και φέτος μοιάζει να είναι κοντά στο να βρεθεί στην οικογένεια του ΑΝΤ1, δεδομένου ότι πλέον έχει ολοκληρωθεί και η «Φωλιά των Κου Κου» στο Star, έχοντας επίσης προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Κρατερός Κατσούλης για ΑΝΤ1

Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου

Και μπορεί η Κατερίνα Καραβάτου να έδωσε κανονική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Κρατερό Κατσούλη, ο ίδιος πάντως έκανε μια πολύ λιτή πρώτη δήλωση.

Απαντώντας στη Real Life, ο ηθοποιός περιορίστηκε να πει τα εξής:

«Θα ήθελα να μην κάνω καμία παραπάνω δήλωση, σεβόμενος την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με την Κατερίνα, μέσω του δικηγόρου μας. Αυτό θα ήθελα να το σεβαστείτε όλοι, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share