Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η «καυτή» φωτογραφία με μπικίνι σε σκάφος και το μήνυμα που διχάζει

Αποκάλυψη - φωτιά της παρουσιάστριας

3 Σεπτεμβρίου 2021 14:11
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η «καυτή» φωτογραφία με μπικίνι σε σκάφος και το μήνυμα που διχάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πόζαρε με μπικίνι πάνω σε σκάφος και τη δημοσίευσε στο instagram στέλνοντας ένα μήνυμα όλο νόημα. Ενώ, ανατριχίλα προκαλεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου με μία αποκάλυψη που έκανε!

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου! Ο Αύγουστος τα μαζεύει και φεύγει, εμείς όμως γαντζωνόμαστε στα ηλιόλουστα ξέφτια του. Τα ξέφτια του κορονοϊού ωστόσο δεν φαίνονται πουθενά. Η επέλασή του ισχυρή και χωρίς διάκριση!

Αυτή τη στιγμή νοσούν με όλα τα συμπτώματα στο στενό μου περιβάλλον στη Θεσσαλονίκη, περί τα 30 άτομα, φίλοι και συγγενείς, όλοι δις εμβολιασμένοι, που κόλλησαν τη μετάλλαξη Δ επίσης από δις εμβολιασμένους.

Δυστυχώς κ @vkikilias δεν μπορούμε να μιλάμε για “πανδημία των ανεμβολίαστων” αλλά για πανδημία σκέτο. Και κατά σύμπτωση συμφωνεί μαζί μου και η τελευταία μελέτη του CDC, όπως δημοσιεύτηκε εχθές στο Bloomberg, που υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοϊό σχεδόν όπως και οι ανεμβολίαστοι. ΔΥΣΤΥΧΏΣ… όπως ΔΕΛΤΑ!

Τελικά θα θέλαμε μια σαφή απάντηση: τα εμβόλια καλύπτουν όντως τη μετάλλαξη Δ; Αν μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι πώς θα χτιστεί το τείχος ανοσίας; Και μήπως να εξετάσετε το ενδεχόμενο η μάσκα να είναι υποχρεωτική σε όλους και οπουδήποτε (μέσα-έξω);

(Και μήπως να παραμείνω σ’αυτή τη βραχονησίδα…;)

Υγιαίνετε!».

Αποκάλυψη - φωτιά της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο...» (Video)

H Βίκυ Χατζηβασιλείου το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη στο Σου-Κου Family και μεταξύ των άλλων προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την εκπομπή Πάμε Πακέτο.

Η όμορφη παρουσιάστρια που μίλησε για το τέλος της εκπομπής της, ανέφερε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αντελίνα, όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκανα λόγο για την πρόταση που δέχτηκε για να παρουσιάσει εκείνη το Πάμε Πακέτο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “Βίκυ δεν πρόκειται να την κάνω μην ακούς τίποτα”, και να την έκανες δε θα έλεγα τίποτα, μακάρι να συνεχιστεί και να βοηθηθεί ο κόσμος, αλλά το κορίτσι είχε την εντιμότητα και ευγένεια να με πάρει και να μου κάνει αυτή τη δήλωση».

Αμέσως μετά, η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε τον λόγο και είπε: «Δε θα την έκανα ποτέ αυτή την εκπομπή, δε μου την πρότειναν ποτέ, αλλά και να μου το προτείνανε δε θα την έκανα γιατί το Πάμε Πακέτο είναι η Βίικυ Χατζηβασιλείου, ο κόσμος ξέρει τα πάντα και καταλαβαίνει». Επίσης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε μιλήσει στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων είχε καταγγείλει πως όσο καιρό βρισκόταν στον ALPHA, είχε δεχθεί bullying από δημοσιογράφο σε πρωινή εκπομπή του σταθμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share