Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Mad Clip: Ρίγη συγκίνησης με τα τελευταία του λόγια επί σκηνής

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

3 Σεπτεμβρίου 2021 12:36
Mad Clip: Ρίγη συγκίνησης με τα τελευταία του λόγια επί σκηνής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη έχει προκαλέσει από τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09) η τραγική είδηση του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή, Mad Clip.

Το πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Mad Clip ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε διαδοχικά σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο.

Ο 34χρονος τράπερ έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή, την στιγμή που γυρνούσε από τον γάμο της φίλης του και PR Manager της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε, Λίας Παπαδοπούλου με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη.

«Ήταν πιωμένος ή νηφάλιος;» Αποκαλυπτική μαρτυρία για την κατάσταση του Mad Clip λίγες ώρες πριν σκοτωθεί (Video)

Με τον τελευταίο, ο Mad Clip είχε συνεργαστεί για το τελευταίο του video clip για το τραγούδι του, «Mporei».

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν πολλά άτομα του καλλιτεχνικού χώρου και μαζί με τον Mad Clip ήταν και η Ελένη Φουρέιρα οι οποίοι και τραγούδησαν στο ζευγάρι.

Ο Mad Clip ευχήθηκε στο ζευγάρι το οποίο έκανε είσοδο υπό τους ρυθμούς της μουσικής του και αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση του δημοφιλούς τράπερ πριν χάσει τελικά τη ζωή του στο τροχαίο.

Μερικές ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο, η Λία Παπαδοπούλου ανέβασε στο προφίλ της ένα απόσπασμα από το γαμήλιο πάρτι, στο οποίο ο Mad Clip εύχεται στους νεόνυμφους και λέει στον γαμπρό να προσέχει την καλή του φίλη, την οποία αποκαλεί αδερφή.

Τα λόγια του επί σκηνής ανατριχιάζουν.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Ποια Ηλιάδου; Ο Mad Clip είχε συναντήσει την Αρετή πριν το τροχαίο

Συντετριμμένη είναι η Αρετή, η πρώην σύντροφος του Mad Clip, από τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου μουσικού.

Ο ράπερ λίγες ώρες πριν από το τροχαίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή του, βρισκόταν στον γάμο των καλών φίλων του και συνεργατών του από τη δισκογραφική, Λίας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μπενιουδάκη, όπου μάλιστα τραγούδησε και με την Ελένη Φουρέιρα τη μεγάλη τους επιτυχία «Μπορεί».

Εκεί φέρεται να ήταν και η Αρετή, η οποία ήταν ο μεγάλος έρωτας του καλλιτέχνη. Η σχέση τους διήρκησε 4 χρόνια και η μελαχρινή καλλονή φαίνεται ότι αποτέλεσε έμπνευση για να κυκλοφορήσει ένα από τα τραγούδια του με τίτλο «Αρετή».

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες και πριν λήξει η σχέση τους, ο Mad Clip της είχε ευχηθεί για τα γενέθλιά της μέσω Instagram και της ευχόταν αγάπη μέχρι τον θάνατο. «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δε σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή», είχε γράψει στην ανάρτησή του.

mad clip αρετή

Η Αρετή στα τελευταία του γενέθλια είχε εμφανιστεί μπροστά του με μία τούρτα υπερπαραγωγή, ενώ οι φίλοι του είχαν φτιάξει ένα άγαλμα με το πρόσωπό του.

Μπορεί το πρώην ζευγάρι να έφτασε στο γάμο χωριστά, όπως λένε όσοι τους είδαν από κοντά, ωστόσο δεν ήταν και λίγες οι φορές που μεταξύ τους αντάλλαξαν πολλές κλεφτές ματιές με τους περισσότερους να θεωρούν σίγουρο πως η φλόγα του έρωτα τους ήταν λες και δεν έσβησε ποτέ. Σαν να είχαν βάλει προσωρινά μια άνω τελεία και να ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή, μόνο που κανένας από τους δυο δεν φανταζόταν το τραγικό αυτό τέλος.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share