Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποια Ηλιάδου; Ο Mad Clip είχε συναντήσει την Αρετή πριν το τροχαίο

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για 4 χρόνια

3 Σεπτεμβρίου 2021 09:58
Ποια Ηλιάδου; Ο Mad Clip είχε συναντήσει την Αρετή πριν το τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντετριμμένη είναι η Αρετή, η πρώην σύντροφος του Mad Clip, από τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου μουσικού.

Ο ράπερ λίγες ώρες πριν από το τροχαίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή του, βρισκόταν στον γάμο των καλών φίλων του και συνεργατών του από τη δισκογραφική, Λίας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μπενιουδάκη, όπου μάλιστα τραγούδησε και με την Ελένη Φουρέιρα τη μεγάλη τους επιτυχία «Μπορεί».

Εκεί φέρεται να ήταν και η Αρετή, η οποία ήταν ο μεγάλος έρωτας του καλλιτέχνη. Η σχέση τους διήρκησε 4 χρόνια και η μελαχρινή καλλονή φαίνεται ότι αποτέλεσε έμπνευση για να κυκλοφορήσει ένα από τα τραγούδια του με τίτλο «Αρετή».

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες και πριν λήξει η σχέση τους, ο Mad Clip της είχε ευχηθεί για τα γενέθλιά της μέσω Instagram και της ευχόταν αγάπη μέχρι τον θάνατο. «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δε σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή», είχε γράψει στην ανάρτησή του.

mad clip αρετή

Η Αρετή στα τελευταία του γενέθλια είχε εμφανιστεί μπροστά του με μία τούρτα υπερπαραγωγή, ενώ οι φίλοι του είχαν φτιάξει ένα άγαλμα με το πρόσωπό του.

Μπορεί το πρώην ζευγάρι να έφτασε στο γάμο χωριστά, όπως λένε όσοι τους είδαν από κοντά, ωστόσο δεν ήταν και λίγες οι φορές που μεταξύ τους αντάλλαξαν πολλές κλεφτές ματιές με τους περισσότερους να θεωρούν σίγουρο πως η φλόγα του έρωτα τους ήταν λες και δεν έσβησε ποτέ. Σαν να είχαν βάλει προσωρινά μια άνω τελεία και να ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή, μόνο που κανένας από τους δυο δεν φανταζόταν το τραγικό αυτό τέλος.

Mad Clip: Έτσι πέθανε ο ράπερ! «Δεν θα ζούσε ούτε με ζώνη!» (Video)

Για τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο Mad Clip στο τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου μίλησε ο πραγματογνώμονας ατυχημάτων, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο κ. Μιχαλόπουλος είπε χαρακτηριστικά στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αναφορικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε χθες και δείχνει το αυτοκίνητο του τράπερ πριν από το μοιραίο δυστύχημα: «Ο οδηγός ενεργεί επιθετική οδήγηση. Κάνει προσπέραση πάνω στην στροφή. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία». Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, στο σημείο που έγινε η εκτροπή έχει δύο διαδοχικές στροφές. Παράλληλα, αποκαλυπτική είναι μαρτυρία για την κατάσταση του Mad Clip λίγες ώρες πριν σκοτωθεί.

«Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα περίπου ταχύτητα 100 χιλιομέτρων. Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share