Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανατριχίλα! Οι προφητικοί στίχοι του Mad Clip: «Τρέχω σαν ταύρος (huh)...Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/Δε με φοβίζει, γ... ο Χάρος» (Video)

Τα προφητικά τραγούδια για ταχύτητα και θάνατο

2 Σεπτεμβρίου 2021 12:04
Ανατριχίλα! Οι προφητικοί στίχοι του Mad Clip: «Τρέχω σαν ταύρος (huh)...Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/Δε με φοβίζει, γ... ο Χάρος» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχίλα προκαλούν οι προφητικοί στίχοι τραγουδιών του Mad Clip: «Τρέχω σαν ταύρος (huh), σου στήνω τον τάφο (pow pow)/ Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/ Δε με φοβίζει, γ... ο Χάρος», ο οποίος σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Αθηνάς (σ.σ. είναι η συνέχεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης), στο παραλιακό μέτωπο.

Το τραγούδι «Χιλιόμετρα» των τράπερ Mad Clip, Hawk, Light και Sapranov ξεκινά με το κουπλέ του πρώτου να δείχνει το πόσο αγαπά την ταχύτητα στους δρόμους: «Τρέχω με χίλια χιλιόμετρα την ώρα/ Και έτσι όπως περνάν τα χρόνια δεν θυμάμαι τα παλιά», ενώ το κουπλέ του κλείνει με την φράση «Ζούμε όλα ή τίποτα μέχρι να 'μαι RIP» το οποίο επαναλαμβάνεται δύο φορές.

Σημειώνεται, ότι η ταχύτητα και ο θάνατος είχαν απασχολήσει και σε προηγούμενο τραγούδι τον τράπερ. Συγκεκριμένα, στο τραγούδι «Hustla», αναφέρει στο πρώτο κουπλέ: «Τρέχω σαν ταύρος (huh), σου στήνω τον τάφο (pow pow)/ Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/ Δε με φοβίζει, γ... ο Χάρος»

Mad Clip: Αποκαλυπτικό βίντεο - Οι τελευταίες του στιγμές πριν από το τραγικό τροχαίο

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο βρέθηκε στη δημοσιότητα για τον Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, με το υλικό να δείχνει τις τελευταίες του στιγμές.

Λίγες ώρες πριν το τροχαίο του κόψει το νήμα της ζωής, ο Mad Clip είχε βρεθεί στο γάμο φιλικού του ζευγαριού. Και εκεί μαζί με τους φίλους του κι άλλους καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Mad Clip ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο γάμο της PR μάνατζερ της Panik Records Λίας Παπαδοπούλου και του Γιώργου Μπενουδάκη, ο οποίος ήταν φίλος του τράπερ και σκηνοθέτης του τελευταίου του video clip για το τραγούδι Mporei που ερμήνευσε με την Ελένη Φουρέιρα.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Το κοινό «σημείο» θανάτου Mad Clip - Παντελή Παντελίδη που ανατριχιάζει

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα ανάμεσα στους θανάτους των δύο τραγουδιστών Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σήμερα 2 Σεπτεμβρίου σε τροχαίο και στον Παντελή Παντελίδη καθώς έχασαν την ζωή τους και οι δύο ημέρα Πέμπτη!

Ήταν ξημερώματα Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν έσκασε η είδηση πως ο Παντελής Παντελίδης, έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη. Το τζιπ το οποίο οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share