Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές ώρες για τη Ζέτα Μακρυπούλια 2 μήνες μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μεγάλη η πίεση στην παρουσιάστρια

2 Σεπτεμβρίου 2021 08:58
Τραγικές ώρες για τη Ζέτα Μακρυπούλια 2 μήνες μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ζέτα Μακρυπούλια, με δύο μήνες να έχουν περάσει από τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την πίεση να γίνεται πολύ μεγαλύτερη, από όσο νόμιζε.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε δεσμό με τον τραγουδιστή και συνθέτη για 12 χρόνια, προτού βάλουν τίτλους τέλος, και κάπου εκεί ήρθε ένα «ξέσπασμα», που ίσως δεν περίμενε. Επρόκειτο για τη μητέρα της, η οποία δεν πήρε με... πολύ καλό μάτι αυτό το φινάλε, διαμαρτυρόμενη σε έξαλλη κατάσταση στην κόρη της.

Η ίδια, ούσα λίγο πιο παραδοσιακή και σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», της είπε πως μόνο ικανοποιημένη δεν είναι από όσα έχει κάνει το παιδί της στην προσωπική του ζωή. Φέρεται, μάλιστα, να της ζήτησε να αποκατασταθεί άμεσα, μιας κι έχει φτάσει ήδη στα 42 της χρόνια και, σύμφωνα με τη δική της σκέψη, οφείλει να βρει τρόπο να... νοικοκυρευτεί, τη στιγμή που φαινόταν να υπάρχει νέος άνδρας στο πλευρό της.

Μακρυπούλια Χατζηγιάννης περιοδικό

Η παρουσία της σε συναυλία του Χατζηγιάννη

Λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης, οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά.

Οι δυο τους άλλωστε, διατηρούν άψογες σχέσεις.

Αφορμή για την συνάντησή τους, στάθηκε η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην Τεχνόπολη Αθηνών.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στο κοινό και παρακολούθησε τη συναυλία, ενώ μετά το τέλος της, πήγε στα παρασκήνια για να συγχαρεί τους καλλιτέχνες.

Μαζί της ήταν καλοί της φίλοι, μεταξύ των οποίων η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευράς και ο Γιώργος Δάσκαλος.

Όλοι μαζί έβγαλαν selfie την οποία και δημοσίευσαν στο instagram:

Μακρυπούλια Χατζηγιάννης συναυλία

Οι φήμες επανασύνδεσης

Υπεύθυνοι για νέα «βόμβα» στη showbiz είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, «φουντώνοντας» και πάλι τις φήμες για επανασύνδεση, ένα μόλις μήνα μετά τον χωρισμό.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια όχι μόνο παρακολούθησε τη μουσική τους συνύπαρξη, αλλά στη συνέχεια επισκέφτηκε στο καμαρίνι τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία 12 χρόνια.

Η Ζέτα παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με καλούς της φίλους, ανάμεσά τους η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευρής και ο Γιώργος Δάσκαλος. Φτάνοντας μάλιστα στην Τεχνόπολη... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share