Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η «μπηχτή» της Μπάγιας Αντωνοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη

«Επέλεξα την αξιοπρέπειά μου»

1 Σεπτεμβρίου 2021 14:04
Η «μπηχτή» της Μπάγιας Αντωνοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη διάθεση των διαδικτυακών της φίλων προκειμένου να της κάνουν ό,τι ερώτηση θέλουν έθεσε τον εαυτό της η Μπάγια Αντωνοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια από τις ερωτήσεις, ωστόσο, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η απάντηση της δημοσιογράφου, ως «μπηχτή» στο Γιώργο Παπαδάκη!

Συγκεκριμένα, η μία ερώτηση είχε να κάνει με συνεργασία της κι αν έχει βρεθεί σε ηθικό δίλημμα ανάμεσα στα πιστεύω της ή την δουλειά της, με την δημοσιογράφο να απαντά: «Ναι έχω βρεθεί! Επέλεξα τα πιστεύω μου, την αξιοπρέπειά μου, ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα. Έκλεισα μια πόρτα κι άνοιξαν δέκα. Αυτό να κάνεις κι εσύ».

Μπάγια Αντωνοπούλου

Τραμπούκος ο Γιώργος Παπαδάκης: Οι απαράδεκτες εκφράσεις πεζοδρομίου στην Μπάγια και το ξέσπασμα!

Ένα από τα περιστατικά που δίχασαν το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία χρόνια ήταν η ξαφνική παραίτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το πλατό του Γιώργου Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1 γενικότερα!

Οι αποκαλύψεις για τον τσακωμό ανάμεσα στους δύο συνεργάτες είναι ραγδαίες και σίγουρα σοκάρουν! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ελληνικά ΜΜΜ η συμπεριφορά του Γιώργου Παπαδάκη ήταν εκείνη που οδήγησε την νεαρή δημοσιογράφο στο ξέσπασμα καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής ξέφυγε!

Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος μιας εκπομπής τον Οκτώβριο του 2018, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε έντονες παρατηρήσεις στην Μπάγια όταν ασχολείται όλη την ώρα της εκπομπής με το κινητό της! Μάλιστα ο παρουσιαστής ξέφυγε στις εκφράσεις του με αποτέλεσμα η κοπέλα να ξεσπάσει σε κλάματα, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παπαδάκης την "στόλισε"!

Γιώργος Παπαδάκης: Οι απαράδεκτες εκφράσεις πεζοδρομίου στην Μπάγια και το ξέσπασμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπάγια Αντωνοπούλου έβαλε τα κλάματα και ήρθε σε επαφή με τον Κυριακού, στον οποίο μάλιστα φέρεται να έθεσε και την παραίτησή της, η οποία ωστόσο δεν έγινε αμέσως δεκτή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share