Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άγριο παρασκήνιο για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Η κίνηση του Δημήτρη Λιγνάδη που τον εξόργισε και τον ανάγκασε να μιλήσει

Έξαλλος με το συνάδελφό του και αποφασισμένος να διαχωρίσει τη θέση του

1 Σεπτεμβρίου 2021 09:30
Άγριο παρασκήνιο για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Η κίνηση του Δημήτρη Λιγνάδη που τον εξόργισε και τον ανάγκασε να μιλήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονο είναι το παρασκήνιο γύρω από τον Πέτρο Φιλιππίδη τις τελευταίες μέρες, με τον ηθοποιό να μοιάζει έτοιμος να μιλήσει για τις εναντίον του καταγγελίες, θέλοντας να δείξει μετά από μια κίνηση του Δημήτρη Λιγνάδη, ότι δεν είναι... στη συνομοταξία του, παρά τις εναντίον του κατηγορίες.

Δεν πέρασαν ούτε 6 μήνες από την προφυλάκισή του για βιασμούς και κακοποιήσεις αγοριών και ο Λιγνάδης θέλει να ανεβάσει παράσταση με πρωταγωνιστές άλλους κρατούμενους για σεξουαλικά εγκλήματα.

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, ένας από αυτούς που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου, ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας. Η υπόθεση είχε έρθει στο φως μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και ακολούθησε η προφυλάκισή του. Ο ίδιος προσπαθεί να μη φαίνεται πολύ στις φυλακές, να κρατάει χαμηλό προφίλ, ενώ εργάζεται και στα μαγειρεία.

Μέχρι τώρα 10 άτομα συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Οι πληροφορίες λένε ότι η θεατρική παράσταση που ετοιμάζεται θα έχει σχέση με τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θεατρική ομάδα στις συγκεκριμένες φυλακές.

Ο Λιγνάδης από την πρώτη στιγμή ήθελε στη συγκεκριμένη ομάδα να συμμετέχει και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Άλλωστε, οι δυο τους μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με τον αριθμό 3. Τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι και περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί.

Ωστόσο ο Φιλιππίδης δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Οι δυο τους δεν είχαν συνεργαστεί ούτε έξω από τα κάγκελα της φυλακής, όμως ο γνωστός κωμικός ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική μετά την προφυλάκισή του και φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να συμμετέχει σε τέτοιες... εορταστικές εκδηλώσεις.

Οι κινήσεις από την φυλακή

Ήδη ο ηθοποιός, έχοντας στον πλευρό του τη σύζυγό του Ελπίδα, ετοιμάζει από κοινού με τους δικηγόρους τους τα επόμενα βήματα που έχουν ως μοναδικό στόχο όχι μόνο να τον αθωώσουν αλλά παράλληλα να «καθαρίσουν το όνομά του από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως και κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Μια από τις κινήσεις που φαίνεται να εξετάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να παραχωρήσει μια τηλεοπτική συνέντευξη προκειμένου ο ίδιος να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι γίνεται μάχη για το ποιο κανάλι θα καταφέρει να εξασφαλίσει την αποκλειστική συνέντευξη με τους δικηγόρους να δίνουν βαρύτητα ακομα και στο στο όνομα του δημοσιογράφου που θα βάλει μπροστά ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός.

Η δεύτερη κίνηση, αφορά στην κατά μέτωπο επίθεση σε μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν, με την οποία ο Φιλιππίδης είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση 6 μηνών. Πρόκειται για την ηθοποιό Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto αναμένεται να δεχτεί αγωγή από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share