Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Νέος άνδρας στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια! Τα φιλιά που αντάλλαξαν σε κοινή θέα (photo)

«Φίλα με...»

1 Σεπτεμβρίου 2021 08:33
Νέος άνδρας στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια! Τα φιλιά που αντάλλαξαν σε κοινή θέα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέος άνδρας στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια, μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, και πλέον οι δυο τους έχουν γυρίσει σελίδα στην ζωή τους. Επίσης, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έστειλε έμμεσα ένα μήνυμα στην πρώην αγαπημένη του, μέσω μιας νέας ανάρτησής του.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού και πολύ καλής φίλης της, Ευγενίας Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια διασκέδασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και πόζαρε ανάμεσα στους, όπως θα δείτε παρακάτω, στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Νέος άνδρας στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Αποκάλυψη «βόμβα» για τη σχέση τους που δεν είχαν πει ποτέ μετά τον χωρισμό

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Μια αποκάλυψη «βόμβα» έχουμε για τη σχέση τους που δεν είχαν πει ποτέ μετά τον χωρισμό! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια μετά από 12 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο καλλιτέχνες με μια λιτή δήλωση επιβεβαίωσαν τους τίτλους τέλους μιας σχέσης που είχε συζητηθεί πολύ και για πολλούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ciao ο βασικότερος λόγος του χωρισμού είναι ότι έγιναν πολλά ανάμεσά τους και όλα τους απομάκρυναν. Οι οικονομικές περιπέτειες του Μιχάλη, η δημοσιότητα που πήραν αλλά και ο βαθμός στον οποίο ζόρισαν το ζευγάρι ήταν καταλυτικές σε αυτό τον χωρισμό.

Όπως αποκαλύφθηκε βέβαια στη συνέχεια η αλήθεια για τη σχέση τους που δεν είχαν πει ποτέ ήταν άλλη. Οι δυο καλλιτέχνες είχαν χωρίσει πριν αρκετούς μήνες (κάποιοι μιλούν και για χρόνο) αλλά δεν είχαν βγάλει προς τα έξω το παραμικρό, αφενός διότι ήθελαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφετέρου υπήρχαν άλλα πράγματα που τους συνέδεαν εκτός από την προσωπική σχέση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι δυο τους είχαν κάνει από κοινού κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις που απαιτούσαν συνεργασία και την παρουσία και των δυο. Γι’ αυτό αν και δεν ήταν μαζί, δεν είχαν αποκαλύψει το παραμικρό για τη σχέσης τους σε κανέναν.

Μετά τον χωρισμό των δυο τους, μάλιστα, για το σπίτι στο οποίο έμεναν ενδιαφέρθηκε ο νέος παίκτης του Ολυμπικαού, ο Τόμας Βάτσλικ, όμως το deal δεν προχώρησε γιατί το οίκημα δεν διέθετε… πισίνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share