Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποιος Χατζηγιάννης; Αυτοί οι δύο άνδρες βρίσκονται στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια!

Προχωρά στη ζωή της η ηθοποιός και παρουσιάστρια

1 Σεπτεμβρίου 2021 07:27
Ποιος Χατζηγιάννης; Αυτοί οι δύο άνδρες βρίσκονται στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι πια μαζί, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια να ανοίγει μια νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Οι επόμενες ημέρες μετά τον χωρισμό βρήκαν τη Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει διακοπές μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

Και την οικογένειά της ενώ τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να κάνει συναυλίες στην Ελλάδα μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε το παρών στο πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού και πολύ καλής φίλης της, Ευγενίας Σαμαρά.

Η παρουσιάστρια διασκέδασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ενώ πόζαρε ανάμεσα στους, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram.

Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό

Επανασύνδεση «βόμβα» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Στα «κάγκελα» η Ζέτα Μακρυπούλια

Άναυδη έμεινε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια, με τον γνωστό τραγουδοποιό να προχωρά σε μια επανασύνδεση «βόμβα» με άλλη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, ο Χατζηγιάννης δεν κρύβει την χαρά του για το γεγονός, ότι επανασυνδέεται με την Ελεάνα Βραχάλη. Ο ίδιος… δεν αργεί, μάλιστα, και είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη δισκογραφική πορεία του.

Οι αιτίες χωρισμού Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια

Σύμφωνα με πληροφορίες του CIAO, οι βασικές αιτίες χωρισμού του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας ήταν τρεις:

Η πρώτη αιτία ήταν ,όπως πολλοί ήξεραν εδώ και καιρό, το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει ένα παιδί , κάτι που και οι δυο - αλλά κυρίως η Ζέτα Μακρυπούλια - ήθελαν πάρα πολύ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι δυο τους είναι χωριστά εδώ και έξι μήνες, αλλά δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους.

Πέρα από το προσωπικό κομμάτι υπήρξε και το οικονομικό: οι δυο τους είχαν αγοράσει δύο βίλες στην Πάρο και πρόσφατα έκαναν μια κοινή επένδυση, δημιουργώντας άλλες δυο για εκμετάλλευση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε κουραστεί από την Πάρο και ήθελε να πουλήσει τα σπίτια προκειμένου να ζήσει στην Αίγινα.

Παρόλα αυτά, εάν βρεθεί ένας άλλος αγοραστής που θα προσφέρει περισσότερα, οι πληροφορίες λένε ότι η Ζέτα είναι διατεθειμένη να δώσει σε αυτόν το μερίδιό της. Όσο για τα δικά της σπίτια, στις Κολυμπύθρες, κι εκεί υπάρχει αλλαγή καθώς η Ζέτα προτίθεται να πουλήσει το δικό της προκειμένου να μην είναι δίπλα στον Μιχάλη.

Ο τρίτος και ίσως βασικότερος λόγος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είναι ότι έγινα πολλά ανάμεσά τους και όλα τους απομάκρυναν. Οι οικονομικές περιπέτειες του Μιχάλη, η δημοσιότητα που πήραν αλλά και ο βαθμός στον οποίο ζόρισαν το ζευγάρι ήταν καταλυτικές σε αυτό τον χωρισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share