Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

4 + 1 άγνωστες σχέσεις αγαπημένων Ελλήνων της δεκαετίας του ’80 που λίγοι γνώριζαν ότι ήταν ζευγάρι

Κι όμως ήταν κάποτε ζευγάρια!

31 Αυγούστου 2021 15:25
4 + 1 άγνωστες σχέσεις αγαπημένων Ελλήνων της δεκαετίας του ’80 που λίγοι γνώριζαν ότι ήταν ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί έχουν ζήσει ένα μεγάλο έρωτα. Έναν έρωτα, ο οποίος τους οδήγησε να ανέβουν μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, έπειτα χώρισαν. Ο καθένας τους για δικό του λόγο. Πρόκειται για διάσημους Έλληνες της showbiz, οι οποίοι απασχόλησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τις σχέσεις τους, όταν ήταν στα πάνω τους.

Δέκα διάσημοι Έλληνες που ήταν κάποτε ζευγάρια

Έλενα Ναθαναήλ και Γιώργος Κωνσταντίνου: Η πανέμορφη Έλενα Ναθαναήλ έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο -αφού είχε ήδη γίνει γνωστή από το σινεμά- στο πλάι του Γιώργου Κωνσταντίνου με το έργο ”Άντρα θέλω..” σε περιοδεία. Ο τίτλος δεν αφορούσε τα προσωπικά της, διότι είχε βρει τον εκλεκτό της καρδιάς της, στο πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή της. Με το Γιώργο Κωνσταντίνου έμειναν μαζί ένα χρόνο, ενώ οι φήμες που τους ήθελαν να παντρεύονται, έμειναν φήμες. Ο έρωτάς τους αποτυπώθηκε και στο σελιλόιντ, κάνοντας το ”Ξύπνα Βασίλη”, παρόλο που εκεί έπαιζαν τα αδέλφια. Στην πραγματικότητα ήταν φουλ ερωτευμένοι!

άγνωστες σχέσεις αγαπημένων Ελλήνων κωνσταντίνου ναθαναήλ

Μάρα Θρασυβουλίδου και Γρηγόρης Βαλτινός: Αυτό το ζευγάρι, παίζει και να μην το έχετε ακούσει ποτέ. Ο Γρηγόρης Βαλτινός έζησε ένα μεγάλο έρωτα με τη Μάρα Θρασυβουλίδου. Στην αρχή της δεκαετίας του ’80, νέοι και ανερχόμενοι, έμειναν μαζί τρία χρόνια χωρίς τελικά να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας, αν και είχαν ετοιμαστεί γι’ αυτό. Η Μάρα είχε κάνει κλασικές σπουδές στη μουσική, ήταν όμως η Αλίκη Βουγιουκλάκη που την έβαλε δίπλα της στο θέατρο και αμέσως ξεχώρισε. Με το Γρηγόρη Βαλτινό είχαν κοινή πορεία, πέρασε κι εκείνος από το θέατρο Αλίκη, αλλά κάποτε οι δρόμοι τους χώρισαν. Εκείνη συνεργάζεται από το 1991 με τη Λυρική σκηνή και βρήκε την ευτυχία δίπλα στο μαέστρο Γιώργο Νιάρχο, ενώ ο Γρηγόρης είναι πάντα μαζί με την Εύα Μπίθα, που του χάρισε δύο υπέροχους γιους.

άγνωστες σχέσεις αγαπημένων Ελλήνων θρασυβουλίδου βαλτινός

Σοφία Αλιμπέρτη και Άγγελος Διονυσίου: 1984 με μόνο ένα δίσκο και λίγες εμφανίσεις, ο Άγγελος είχε γίνει σταρ του λαϊκού μας τραγουδιού. Χαλασμός από τις νεαρές -κυρίως- θαυμάστριές του! Δίπλα του, τρυφερή σύντροφος σε τρυφερή ηλικία, η teen star Σοφία, που έκαιγε καρδιές με τις ταινίες του Δαλιανίδη και το ”Θηλυκό Θηριοτροφείο” του Νίκου Ζερβού. Εκεί έκαναν και κοινή εμφάνιση οι δυο τους, η Σοφία ως πρωταγωνίστρια και ο Άγγελος με γκεστ εμφάνιση ως τραγουδιστής. Εκτός από το πανί, πάτησαν μαζί και στη σκηνή, στο θίασο του Στάθη Ψάλτη. Δεν έφτασαν στα σκαλιά της εκκλησίας, δήλωναν όμως ”Τρελά ερωτευμένοι”!

άγνωστες σχέσεις αγαπημένων Ελλήνων διονυσίου αλιμπέρτη

Έλενα Ακρίτα και Κώστας Αρζόγλου: Παντρεύτηκαν και έμειναν μαζί 9 χρόνια. Η Έλενα Ακρίτα και ο Κώστας Αρζόγλου από το 1987 μέχρι το 1996, ήταν αυτοκόλλητοι. Έκαναν τηλεόραση μαζί, έπαιξαν στο θέατρο μαζί και έκαναν και σήριαλ μαζί. Όλα με ιδιαίτερη επιτυχία, όμως το πιο σημαντικό που έκαναν μαζί είναι ο γιος τους Παύλος, που απόκτησαν το 1992 και είχε νονά την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

άγνωστες σχέσεις αγαπημένων Ελλήνων αρζόγλου ακρίτα

Μαργαρίτα Ζορμπαλά και Γιώργος Κιμούλης: Ο Γιώργος Κιμούλης εκτός από μεγάλος ηθοποιός, είναι και μεγάλος γυναικοκατακτητής. Πρώτη του σύζυγος ήταν η τραγουδίστρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά, με την οποία παντρεύτηκαν το 1986 και ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια καλλιτεχνών. Όλα αυτά μέχρι το 1992, που ο Γιώργος ερωτεύτηκε την Μαρία Δαμανάκη, που αργότερα έγινε γυναίκα του. Τι κι αν δεν είναι πια μαζί, όλα τα ζευγάρια συνέχισαν τη ζωή τους και έκαναν δεσμούς και γάμους, που κάποιοι κρατάνε και σήμερα. Το σημαντικό είναι ότι έχουν ζήσει στιγμές που υπήρξαν τρελά ερωτευμένοι.

άγνωστες σχέσεις αγαπημένων Ελλήνων κιμούλης ζορμπαλά

9 +1 διάσημοι Έλληνες που άλλαξαν επίθετο πριν γίνουν γνωστοί

Υπάρχουν διάσημοι Έλληνες που άλλαξαν επίθετο πριν ξεκινήσουν την καριέρα τους, είτε στο τραγούδι, είτε στο θέατρο και το ψευδώνυμό τους έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα. Ποιο είναι, όμως, το πραγματικό τους όνομα;

Κώστας Μακεδόνας

επίθετο μακεδόνας

Το επίθετο του είναι Πάκας και όπως έχει σχολιάσει ο ίδιος: «Ήταν κάτι που μου επιβλήθηκε τότε από την εταιρεία και τους Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνα Νικολακοπούλου όταν με έβγαλαν στη δισκογραφία. Δεν ήταν κακόηχο ή άσχημο, απλώς δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο για να προξενήσει ενδιαφέρον».

Αντώνης Ρέμος

επίθετο ρέμος

Τον γνωρίσαμε ως Αντώνη Ρέμο, όμως αυτό δεν είναι το πραγματικό του όνομα. Το «Ρέμος» είναι το ψευδώνυμο του τραγουδιστή, καθώς το επίθετο που αναγράφεται στην ταυτότητά του είναι εντελώς διαφορετικό. Το πραγματικό του επίθετο είναι «Πασχαλίδης».

Δέσποινα Βανδή

επίθετο  βανδή

Στο Β’ έτος της Φιλοσοφικής, το 1994, η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε το τραγούδι, αλλάζοντας το όνομά της από Μαλέα σε Βανδή για να μη την καταλάβουν οι γονείς της και δώσει στόχο ζώντας σε μια μικρή κοινωνία.

Ελισάβετ Μουτάφη

επίθετο μουτάφη

«Με παρότρυνση του Λάκη Λαζόπουλου το άλλαξα. Το επίθετό μου είναι Μουταφτσή. Επειδή, όμως, από το σχολείο ακόμα, κανένας δεν το πρόφερε και δεν το έγραφε σωστά, με αποτέλεσμα να με φωνάζουν Μουτάφτση, Μουταφζή ή Μουταφτζή, τελικά το έκανα Μουτάφη», έχει δηλώσει παλαιότερα η ηθοποιός.

Μαρινέλλα

επίθετο μαρινέλλα

Το πραγματικό της όνομα είναι Κυριακή Παπαδοπούλου. Ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια στο κέντρο Πανόραμα της Νέας Ελβετίας Θεσσαλονίκης, όπου ο τραγουδοποιός Τόλης Χάρμας τη βάφτισε καλλιτεχνικά «Μαρινέλλα», εμπνευσμένος από το ομώνυμο τραγούδι του.

Βασίλης Καρράς

επίθετο  καρράς

Από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές, ο Βασίλης Καρράς έχει γεννηθεί ως Βασίλης Κεσογλίδης στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

επίθετο πρωτοψάλτη

«Ο προπάππους μου ήταν Αττικιουζέλογλου, αλλά ο πατέρας μου έκοψε την κατάληξη, γιατί ήταν τεράστιο το επίθετο, οπότε έμεινε το Αττικιουζέλ. Του λέω θέλω κάτι πιο οικείο, κάτι πιο όμορφο. Μου είπε κάποια επίθετα, δεν μου άρεσε κανένα και του πήγα εγώ το Πρωτοψάλτη. Του λέω επειδή βλέπω ότι έχεις μεγάλη σχέση με την εκκλησία και επειδή μου αρέσουν και οι πρωτοψαλτάδες και επειδή μου αρέσει και το πρώτο συνθετικό του ονόματος», ανέφερε σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου για την αλλαγή του επιθέτου της.

Νίκος Βέρτης

επίθετο βέρτης

Γεννημένος στην Ολλανδία, ο Νίκος Βέρτης ονομαζόταν Νίκος Αρβανιτίδης. Το επώνυμο Βέρτης αναφέρεται στα πρώτα του βήματα στη Βέροια και έτσι, μολονότι ήταν Βεροιώτης, το έκανε Βέρτης.

Κώστας Βουτσάς

επίθετο βουτσάς

Το οικογενειακό επίθετο ήταν Σαββόπουλος, αλλά το «Βουτσάς» επικράτησε από τον παππού του που έφτιαχνε βαρέλια και τα οποία παλαιότερα τα έλεγαν «βουτσιά». Όταν ξεκίνησε την καριέρα του, είχε προταθεί από κάποιον θιασάρχη να το αλλάξει σε «Βέσελης» αλλά ο ηθοποιός αρνήθηκε.

Χάρις Αλεξίου

επίθετο  αλεξίου

Μπορεί το όνομα της Χαρίκλειας Ρουπάκα να μη θυμίζει κάτι, αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να μη γνωρίζει τη Χάρις Αλεξίου, καθώς είναι μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της χώρας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share