Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έτοιμη να «φάει» την Βίκυ Καγιά!

Ο ρόλος έκπληξη και το παρασκήνιο

31 Αυγούστου 2021 11:32
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έτοιμη να «φάει» την Βίκυ Καγιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κάντο όπως η Καγιά». Αυτό θα δούμε φέτος απο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιας και θα κονταροχτυπηθεί στα ίσα με την «παλιά». Φέτος το “Style me up” μετακομίζει στον Alpha με την παραγωγή να ανήκει στον Νίκο Κοκλώνη και στην Barking Well Media.

Η Ηλιάνα, όπως έκανε και η Καγιά στο GNTM, θα παρουσιάζει αλλά και θα κρίνει! Σύμφωνα πληροφορίες, η μελαχρινή καλλονή θα έχει διπλό ρόλο ενώ μαζί της θα βρεθούν στην κριτική επιτροπή η Ραμόνα Βλαντή και η Αλεξάνδρα Κατσαίτη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου  και Βίκυ Καγιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η νέα τολμηρή topless φωτογραφία δίπλα στην ανιψιά της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τον ήλιο, τη θάλασσα και ενίοτε την πισίνα απολαμβάνει στις καλοκαιρινές της διακοπές, η οποία αυτήν την περίοδο περνάει στιγμές χαλάρωσης με την αδερφή της και την ανιψιά της. Επίσης, το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε μέχρι τα πανέμορφα Κουφονήσια. Όπως θα δείτε φωτογραφήθηκε τόπλες, φορώντας μόνο ένα λευκό σλιπάκι.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στη Μύκονο τις προηγούμενες ημέρες για να περάσει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα και μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πάντα τολμηρή αλλά χωρίς να γίνεται προκλητική, αποφάσισε να ανεβάσει τον υδράργυρο, ποστάροντας δυο φωτογραφίες στα stories της, χωρίς το επάνω μέρος του μαγιό τους, έχοντας καλύψει το στήθος της.

Tολμηρή topless φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Σύγκρινε, μάλιστα, την πόζα για το Instagram με την πραγματικότητα της στιγμής. Στη μία ποζάρει πανέμορφη και sexy μόνη της, ενώ στην πραγματικότητα έχει δίπλα της την ανιψιά της και χαίρονται την κάθε στιγμή.

Topless φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και κανείς δεν μπορούσε να την κοιτάξει στα μάτια!

Μπορεί μετά τον χωρισμό της με τον Snik να φαίνεται καλά και με ανεβαστική διάθεση, ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ.

Ακόμα κι αν πληθαίνουν οι φήμες που τους θέλουν σε επανασύνδεση, η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι αλλά ούτε και διαψεύσει. Μετά το φινάλε του Pop Up, είναι ακόμα πιο ενεργή στα social media, μιας και έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμές από την ζωή της! Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share