Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πώς είναι η σχέση με την πεθερά της

Οικογενειακές ιστορίες

31 Αυγούστου 2021 10:01
Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πώς είναι η σχέση με την πεθερά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι αφοσιωμένη στα δύο της παιδιά και όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο ασχολείται με τα social media και συνομιλεί με τους ακολούθους της.

Η όμορφη ηθοποιός βρήκε λίγο χρόνο και απάντησε σε ερωτήσεις ακολούθων της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την πεθερά της.

Αθηνά Οικονομάκου πεθερά

Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της, Σιέννα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, καθώς πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο την κορούλα της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το παιδικό δωμάτιο που της έχει ετοιμάσει.

Η νεογέννητη κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου θα πάρει το όνομα Sienna.

Πλέον, η Αθηνά Οικονομάκου προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα και να συνδυάσει τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά της.

Μάλιστα, η ίδια είναι και αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και μας έδειξε το εντυπωσιακό, στιλάτο παιδικό δωμάτιο της κόρης της.

Όπως θα παρατηρήσετε, το πορτοκαλί, το λευκό και το ροζ είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στον χώρο.

Αθηνά Οικονομάκου παιδικό δωμάτιο κόρης της

H Αθηνά Οικονομάκου απογειώνει το λευκό παντελόνι με το πιο stylish crop top

Τα puff-sleeved tops ή αλλιώς οι μπλούζες με τα έντονα φουσκωτά μανίκια που θυμίζουν τη δεκαετία των 80s έχουν επανέλθει δυναμικά στην γυναικεία γκαρνταρόμπα και αποτελούν την hot τάση του καλοκαιριού.

Είναι ρομαντικά και επιβλητικά, προσδίδουν ένα δραματικό ύφος στο στυλ και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αθηνά Οικονομάκού, η οποία ανήρτησε στο Instagram ένα outfit που θα σου δώσει την τέλεια ιδέα για τα καλοκαιρινά looks.

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να φοράει μία ψηλόμεση παντελόνα σε λευκό χρώμα την οποία έχει συνδυάσει με ένα crop top με φουσκωτά μανίκια από το προσωπικό της brand, Project Soma.

Με δέσιμο και βολάν στο μπροστινό μέρος και κόκκινα λουλούδια που δημιούργησαν μία ωραία αντίθεση με το λευκό.

Τα crop top με extra ογκώδη μανίκια, παραμένουν μία από τις hot τάσεις και του φετινού καλοκαιριού. Δημιουργούν statement looks στο λεπτό και ανανεώνουν μία εμφάνιση με λευκό παντελόνι.

Θα χαζέψετε: Αυτή είναι η διώροφη σπιταρόνα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου με τον τεράστιο κήπο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος περνούν μια υπέροχη ζωή μαζί στην Κηφισιά τους περισσότερους μήνες του χρόνου, με τους δύο να έχουν χτίσει ένα εκπληκτικό σπίτι για τους ίδιους και τα δύο παιδάκια τους.

Συγκεκριμένα, το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει μεγάλο σαλόνι που ενώνεται με την τραπεζαρία. Από το σαλόνι μάλιστα βγαίνεις στον τεράστιο κήπο τους που είναι γεμάτος με λουλούδια και γκαζόν.

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου έχει... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share