Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίκυ Σταμάτη για Άκη Τσοχατζόπουλο: «Τον δολοφόνησαν! Δεν θα τον πρόδιδε ποτέ η καρδιά του»

«∆εν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη»

31 Αυγούστου 2021 08:32
Βίκυ Σταμάτη για Άκη Τσοχατζόπουλο: «Τον δολοφόνησαν! Δεν θα τον πρόδιδε ποτέ η καρδιά του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Τον δολοφόνησαν! Είναι άδικο! ∆εν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη! Τον Άκη δεν θα τον πρόδιδε ποτέ η καρδιά του…» δηλώνει η Βίκυ Σταμάτη μιλώντας στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Όπως αναφέρει ο Πέτρος Κουσουλός στο σχετικό ρεπορτάζ του: «Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Αυγούστου, όταν το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του πρώην υπουργού χτύπησε. «Πρέπει άμεσα να έρθετε στο θεραπευτήριο. Ο σύζυγός σας δεν είναι καλά», ακούστηκε να λέει από την άλλη άκρη της γραμμής υπάλληλος του «Πειραϊκού Θεραπευτηρίου» στο οποίο νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα ο πρώην υπουργός μετά την αναγκαστική μεταφορά του (λόγω COVID-19) από το Σισμανόγλειο.

τσοχατζόπουλος σταμάτη δολοφονία

«Είναι άδικο αυτό που συνέβη»

«Και όμως ο Άκης την τελευταία εβδομάδα πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Είχε μεν την τραχειοτομή, αλλά επικοινωνούσαμε κανονικά. ∆εν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα την προηγούμενη μέρα όταν σκούπιζα τα δάκρυά του από τα μάτια του με μια γάζα. Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Τον δολοφόνησαν. Είναι άδικο αυτό που συνέβη», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή η Βίκυ Σταμάτη, η οποία επαναφέρει στη μνήμη της τη στιγμή που έφτασε στην κλινική. «Τον είδα παγωμένο, είχε φύγει από τη ζωή. ∆εν μπορούσα να το πιστέψω», αναφέρει.

Η Βίκυ Σταμάτη, η οποία στάθηκε «βράχος» όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του πρώην υπουργού, κάνει λόγο για «δολοφονία» αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από την επιδείνωση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου κρυβόταν η μεγάλη αντιδικία η οποία υπήρχε με μέλη της οικογένειάς του και κυρίως την κόρη του, Αρετή Τσοχατζοπούλου, και την εξαδέλφη του, Ελπινίκη. Ως γνωστόν και όπως είχε αποκαλύψει η «Μ» πριν από λίγους μόλις μήνες, ο κλινήρης Άκης είχε καταφέρει να ηχογραφήσει ένα σύντομο μήνυμα αναφερόμενος στη σχέση με την εξαδέλφη του, εναντίον της οποίας είχε στραφεί και δικαστικά. «Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, πρώην βουλευτής και υπουργός. Υπέστην δίωξη, bullying και εκδικήσεις. Ηθικές και πολιτικές. Με υπονόμευση από την εξαδέρφη μου και τους συνεργάτες της. Σκοπός τους ήταν να βλάψουν τη γυναίκα μου, εμένα και τον γιο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά κατηγορώντας τη συγγενή του ακόμη και για σεξουαλική παρενόχληση (!) και υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τη συμπεριφορά τους». Μάλιστα, μέσω εξωδίκου, ο πρώην υπουργός κατηγορούσε την Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου ότι «από την εποχή που ήμουν υπουργός έως και σήμερα χρησιμοποιείτε το όνομά μου και τη μακρινή συγγένειά μας προκειμένου να προσπορίζεστε οφέλη τα οποία δεν σας ανήκουν», αλλά και ότι του έκλεψαν από ατζέντες μέχρι έπιπλα στο γραφείο της Κομνά Τράκα.

«Γνωρίζω, έχετε κλέψει τις ατζέντες μου (από το γραφείο των γραμματέων μου) και απευθύνεστε σε όλους τους φίλους και γνωστούς μου για να πλουτίζετε, και προσωπικά μου αντικείμενα (έπιπλα, φακέλους, έγγραφα, υλικό του προσωπικού – ιστορικού αρχείου μου, αντικείμενα αξίας κ.λπ.) τα οποία ξέρω ότι άλλα είναι στο γκαράζ σας και άλλα τα έχετε πουλήσει. Μερικά από τα έγγραφα, δε, τα έχετε πουλήσει σε αντιπάλους μου. Άλλωστε, δεν μπορώ να παραλείψω το “πλιάτσικο” που έχετε κάνει όχι μόνο στο γραφείο μου (κλειδιά του οποίου έχετε παρακρατήσει), αλλά και στο σπίτι μου (στη ∆. Αρεοπαγίτου). ∆εν ξεχνώ ότι χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνα από τις ατζέντες μου, είχατε απευθυνθεί σε φίλο μου στην Κύπρο προκειμένου να του αποσπάσετε χρηματικά ποσά, δήθεν για θεραπεία μου, η οποία όμως κόστιζε 150 ευρώ μόνον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βίκυ Σταμάτη Άκη Τσοχατζόπουλο

Από την πλευρά της και η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου είχε απαντήσει μέσω εξωδίκου κάνοντας λόγο για ασύστολα ψεύδη εκ μέρους του πρώην υπουργού. «…∆ιαβάζοντας το περιεχόμενό της, πραγματικά αναρωτιέμαι αν εσύ έχεις ζητήσει και έχεις εγκρίνει να γραφτούν αυτά τα αποκυήματα της φαντασίας για εμάς… Έξι μήνες μετά την αποφυλάκισή σας, εσύ και η σύζυγός σου ήρθατε στο σπίτι μου ζητώντας τη βοήθειά μου για προσωπικό σας πρόβλημα. Βλέποντάς σε στην τραγική κατάσταση που βρισκόσουν, αφού δεν μπορούσες να περπατήσεις, να πιάσεις το πιρούνι να φας, ανέλαβα με την κόρη μου να βρούμε κέντρο αποκατάστασης. Πράγματι, σου βρήκαμε και αναλάβαμε τη μετακίνησή σου, διότι η σύζυγός σου δήλωσε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με την αποκατάστασή σου. Σηκώθηκες από το καροτσάκι, περπατούσες και ήσουν πλέον αυτόνομος και μου είπες χίλια ευχαριστώ για τη βοήθειά μου και ότι είμαι ο φύλακας-άγγελός σου και επειδή σε γνωρίζω πολύ καλά, είμαι σίγουρη ότι το εννοούσες», επεσήμανε, μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός βρισκόταν σε σφοδρή διαμάχη με την κόρη του Αρετή αλλά και τον πρώην συνεργάτη του, Ιωάννη Σμπώκο, τους οποίους είχε καταγγείλει ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιούσαν το όνομά του προκειμένου να προσπορίζονται παράνομα οικονομικά οφέλη. Μάλιστα, είχε καταγγείλει ότι ο Σμπώκος είχε ενθυλακώσει από γνωστό επιχειρηματικό παράγοντα 10.000.000 ευρώ, βάζοντας στο κόλπο και την Αρετή, η οποία κρατούσε το στόμα της κλειστό επειδή της έδινε 3.000 ευρώ τον μήνα».

Το συγκινητικό αντίο της Κιάρα Μαρκέζη στον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο

Τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλου, αποχαιρέτησε λίγη ώρα πριν η Κιάρα Μαρκέζη. Η ίδια δημοσίευσε δύο πολύ συγκινητικές φωτογραφίες τους και "ράγισε" καρδιές. Την ίδια την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και συζητήθηκε αρκετά τόσο για το στυλ της όσο και για τον παππού της. Παράλληλα δείτε και το αντίο της Βίκυς Σταμάτη στον αγαπημένο της σύζυγο Άκη Τσοχατζόπουλου.

Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2000, όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ακόμα υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Σημίτη. Είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον πρώτο του γάμο) και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη. Μιλώντας στο Secret, η Κιάρα είχε αναφέρει:

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks».

Η Κιάρα, που φαίνεται να του είχε τρελή αδυναμία, θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια, μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες που ποζάρει αγκαλιά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, όταν ήταν μικρούλα. Το δημόσιο "αντίο" της Κιάρας Μαρκέζη στον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Άκης Τσοχατζόπουλους

Άκης Τσοχατζόπουλους - Κιάρα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share