Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει παιδί

Baby... Boom!

30 Αυγούστου 2021 14:46
Γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει παιδί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο, ούτε το τρίτο, αλλά το πέμπτο του παιδάκι πρόκειται να υποδεχθεί σύντομα γνωστό ζευγάρι.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μόλις ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Πρόκειται για τον Γιάννη και την Μαρία Σκόνδρα. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Λαμίας πόσταρε μία τρυφερή φωτογραφία στα social media όπου φαίνεται να κρατάει τον υπέρηχο και το 31χρονο άσο να αγγίζει την κοιλίτσα της. «Το πέμπτο παιδάκι έρχεται. Σ' αγαπώ άντρα μου», έγραψε η Μαρία.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και η Νάταλι Δήμα, καθώς πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Γνωστό ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει παιδί

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει τρεις γιους και μία κόρη, ενώ ακόμα δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες βίωσε εφιαλτικές στιγμές, καθώς παραλίγον να εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όταν νταλίκα του έκλεισε το δρόμο.

Όπως ήταν λογικό το ζευγάρι που ήδη γνώριζε για την εγκυμοσύνη, τρόμαξε πολύ για το παιδάκι που περιμένει και τυχόν επιπλοκές στην κύηση ωστόσο, ευτυχώς όλα πήγαν καλά!

Γνωστό ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει παιδί

Έγκυος αγαπημένη πρωταγωνίστρια σειράς του Alpha!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε νηπιαγωγός και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται στο αντικείμενο των σπουδών της. Παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια υποκριτικής στο "Θέατρο των Αλλαγών", ενώ συμμετείχε στα Καλλιστεία των Δωδεκανήσων κερδίζοντας την πρώτη θέση με τίτλο Σταρ Δωδεκάνησα. Το 2008 ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε τρία χρόνια αργότερα. Έτσι εγκατέλειψε το επάγγελμα της νηπιαγωγού και αφοσιώθηκε στην υποκριτική.

Μετά την αποφοίτησή της, αποτέλεσε ένα από τα μέλη της θεατρικής ομάδας naan συμμετέχοντας σε διάφορες παραστάσεις. Συγκεκριμένα το 2011 συμμετείχε στην παράσταση "Κρήτες", ενώ το 2012 στην παράσταση "Δον Κιχώτης". Το 2013 έλαβε μέρος σε τρεις παραστάσεις "Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό", "Η άλλη αίσθηση" και "Βάκχες". Ακολούθησαν τα έργα "Η κοιμωμένη ξύπνησε", "Πράματα & Θάματα" το 2014.

Το 2013 πέρασε από casting και πήρε το ρόλο της Ουκρανής Άννια Λίσιτσα στην οικογενειακή κωμική σειρά του Mega Channel Το σπίτι της Έμμας κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Εκεί τη σεζόν 2013-2014 συμπρωταγωνίστησε με τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη υποδυόμενη μία νεαρή γυναίκα που ερωτεύεται έναν άνδρα ηλικιακά μεγαλύτερο της, με τον οποίο αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Την επόμενη σεζόν αποδέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη για το γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά Δικαίωση που προβλήθηκε από το Mega Channel.

Εκεί υποδύθηκε τη Τζίνα Σωτηρίου, μια γυναίκα που αλλάζει την ταυτότητα της με σκοπό να πάρει εκδίκηση από την ίδια της τη μητέρα για τη δολοφονία του πατέρα της. Μετά από μικρό διάστημα τηλεοπτικής αποχής επέστρεψε το 2016 με μία guest εμφάνιση δύο επεισοδίων στον τρίτο κύκλο της κωμικής σειράς του Alpha TV Μην αρχίζεις την μουρμούρα.

Τον Οκτώβριο του 2016 ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Alpha TV Έλα στη θέση μου, στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Εκεί είχε το ρόλο της Ρενάτας Προκοπίου πρωταγωνιστώντας μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μαρίνο Κόνσολο. Ο ρόλος της στη σειρά ήταν και ένας από τους μακροβιότερους έχοντας παρουσία σε αυτή καθ' όλη τη διάρκεια προβολής των πέντε χρόνων, συμμετέχοντας σε συνολικά 930 επεισόδια από το 2016 μέχρι το 2021.

Ε δεν γίνεται να μην καταλάβατε περί ποια πρόκειται!

Ο λόγος, φυσικά, για την Ευαγγελία Συριοπούλου. Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης κι ότι τα σημάδια είναι εμφανή στο σώμα της! Αυτή την περίοδο η ηθοποιός βρίσκεται στην Άνδρο και απολαμβάνει το καλοκαίρι με τον σύντροφό της όντας πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και οι δυο!

Ο σύντροφος της Ευαγγελίας Συριοπούλου


Έγκυος αγαπημένη πρωταγωνίστρια σειράς του Alpha!

«Έχει κάνει κάτι σημαντικότερο από αυτό. Έχει αφιερώσει ολοκληρωτικά το συναίσθημά του αποκλειστικά και μόνο σε εμένα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Δεν χρειάζονται συμβάσεις γι’ αυτό», είχε δηλώσει η ίδια πριν έναν περίπου χρόνο μιλώντας για τη σχέση της ενώ από το μυαλό τους δεν έχει περάσει καθόλου η ιδέα του γάμου.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share