Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η συνεργάτης του Κρατερού Κατσούλη μετά την Κατερίνα Καραβάτου

Την έβλεπε όλο αυτό το διάστημα πριν από την ανακοίνωση

30 Αυγούστου 2021 14:01
Αποκάλυψη: Αυτή είναι η συνεργάτης του Κρατερού Κατσούλη μετά την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι πλέον μαζί, ύστερα από δέκα χρόνια γάμου, με τους δύο μάλιστα να φαίνεται πως έχουν προχωρήσει στις ζωές τους, με την παρουσιάστρια μάλιστα να έχει κάνει μια ιδιαίτερη δήλωση.

Το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Νίκης Κώτσου, φαίνεται να ήταν σε διάσταση τον τελευταίο χρόνο. Κανείς από τους δυο τους, δεν είχε αφήσει επισήμως την οικογενειακή τους εστία, ενώ αρκετά βράδια ο ηθοποιός διανυκτέρευε στον πολυχώρο Modus Vivendi στον οποίο και διατηρεί παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι δυο πρώην σύζυγοι χειρίστηκαν με αξιοπρέπεια την απόφαση του χωρισμού τους, ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε προκαλέσει εντάσεις στο παρασκήνιο της καθημερινής εκπομπής που παρουσίαζαν τα τελευταία χρόνια μαζί.

Οι πρώην συνεργάτες τους, κάνουν λόγο για δύο τρυφερούς και πολιτισμένους ανθρώπους που δεν έδιναν το δικαίωμα για σχόλια, ακόμη κι αν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Πρόκειται άλλωστε για δυο ανθρώπους με αρκετή αίσθηση του χιούμορ, το οποίο μάλιστα αρκετές φορές λειτούργησε λυτρωτικά.

Σχέση Κρατερού Κατσούλη

Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο, δεν ήθελαν να ανακοινώσουν κάτι, τόσο για να προστατεύσουν τα παιδιά τους, όσο και τους ίδιους τους τους εαυτούς.

Τα διάφορα δημοσιεύματα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους είναι πολλά. Τώρα το περιοδικό CIAO αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν γυρίσει οριστική σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Στη ζωή τουλάχιστον τους ενός έχει μπει τρίτο πρόσωπο που τον ή την βοηθά να περνά ομορφότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αν λοιπόν το εν λόγω ρεπορτάζ του περιοδικού ισχύει, ο καιρός θα δείξει! Πάντως να σημειώσουμε πως και η παρουσιάστρια, αλλά και ο ηθοποιός είναι άνθρωποι που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ποτέ δεν έχουν δώσει τροφή για σχολιασμό. Η προστασία των παιδιών τους είναι και θα είναι πάνω από όλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το YOU η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης επισκέφθηκαν παιδοψυχολόγο για τα σταδιακά βήματα που θα ακολουθούσαν στην συμπεριφορά και τον τρόπο που θα αντιμετώπιζαν τις όποιες αντιδράσεις των παιδιών τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share