Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νάντια Μπουλέ: Tρομερή αποκάλυψη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Προετοιμάζεται πυρετωδώς

29 Αυγούστου 2021 19:06
Νάντια Μπουλέ: Tρομερή αποκάλυψη για την επιστροφή της στην τηλεόραση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από ενάμιση μήνα κι αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, η Νάντια Μπουλέ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική της επιστροφή. Η ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς του Alpha «Αγγελική» αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην παρουσίαση.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής η ίδια πρόκειται να αναλάβει το DOT στον ΣΚΑΪ, αν και από την άλλη η Νάντια Μπουλέ δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες που θα την δούμε. Παρά την γέννηση της μικρής, η ίδια προσπαθεί ακόμη να βρει χρόνο προκειμένου να παραμείνει ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, σε συνδυασμό με την μητρότητα. Η Νάντια Μπουλέ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανυπομονώ και εγώ! Δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό που μου πρότειναν μου αρέσει πολύ και δεν με δεσμεύει πολύ χρονικά. Ώστε να μπορώ να είμαι πολύ με την μπέμπα. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να την αφήνω πολύ. Ίσα ίσα πιστεύω πως οι ώρες που θα λείπω θα μου κάνουν καλό και για το σπίτι.

Έχω μάθει σε πολλές ώρες δουλειάς την ημέρα. Οπότε θα είναι ελάχιστη η απουσία μου σε σχέση με ένα full time ωράριο. Τα γυρίσματα θα είναι συγκεντρωμένα σε δύο ημέρες την εβδομάδα».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Νάντιας Μπουλέ

Νάντια Μπουλέ:Eπιστροφή στην τηλεόραση


Νάντια Μπουλέ: Tρομερή αποκάλυψη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Βόμβα Κατερίνας Καραβάτου: «Ποιος δεν έχει απιστήσει στο παρελθόν;»

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε μιλήσει στο παρελθόν στην κάμερα του «Πρωινό Moυ» για την απιστία με αφορμή μια θεατρική παράσταση του Κρατερού Κατσούλη, με τον οποίο και χώρισαν πριν λίγες εβδομάδες.

«Ποιος δεν έχει απιστήσει στο παρελθόν; Η μονογαμία σε βάθος χρόνου, απ’ ότι μου λένε είναι δύσκολο πράγμα, ελπίζω να τα καταφέρουμε» έχει πει χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καραβάτου και Καρτερός Κατσούλης

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της! «Κόκαλο» ο Κρατερός Κατσούλης μετά τον χωρισμό τους

Το επόμενο βήμα στη ζωή της έκανε η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη να μένει «κόκαλο» μετά τον χωρισμό τους! Ενώ, αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα σε Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά την αποχώρηση από το STAR και το συμβόλαιο της με το MEGA, ξεκινάει κάτι νέο στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια αναλαμβάνει τη ζωή του Σαββατοκύριακου - σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί - γυρνώντας οριστικά μια νέα σελίδα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από το κανάλι.

Ανάρτηησ της Κατερίνας Καραβάτου για το τηλεοπτικό της μέλλον

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share