Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Χάκαρε το κινητό μου, κλείδωσε την πόρτα και...» - Ανατριχιαστική μαρτυρία πρώην παίκτριας του My Style Rocks για την κακοποίησή της

Σοκαριστική περιγραφή

29 Αυγούστου 2021 07:46
«Χάκαρε το κινητό μου, κλείδωσε την πόρτα και...» - Ανατριχιαστική μαρτυρία πρώην παίκτριας του My Style Rocks για την κακοποίησή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία πρώην παίκτριας του My Style Rocks για την κακοποίησή της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χάκαρε το κινητό μου, κλείδωσε την πόρτα και...». Παράλληλα, η Άννα Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον πατέρα της όταν ήταν παιδί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα Secret η Βίκυ Μανώλη -πρώην παίκτρια του My Style Rocks-αποκάλυψε πώς αισθάνθηκε όταν βάδιζε κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού, από το φόβο μήπως εξοργίσει ή αναστατώσει τον πρώην σύντροφό της.

Σε μια κακοποιητική σχέση όλως λένε οι ψυχολόγοι νιώθεις να σε χρησιμοποιεί ένας σύντροφος, να σε εκμεταλλεύεται και να μην σέβεσαι την οντότητά σου.

Η Βίκυ Μανώλη πραγματικά έκανε μια κατάθεση ψυχής αναφέροντας πως αρχικά ο σύντροφός της απείχε πολύ από την κλασσική περίπτωση ενός κακοποιητή. Μάλιστα ανέφερε: «Πριν από μερικά χρόνια, γνώρισα ένα αγόρι το οποίο φαινόταν πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων και πολύ δοτικός. Στην αρχή ήταν όλα όμορφα και ωραία, μέχρι που ήρθε η στιγμή που είδα έναν άλλον άνθρωπο.

Αρχικά μου χάκαρε το κινητό, είχε όλους τους κωδικούς μου στα social media και παρακολουθούσε όλες τις συζητήσεις. Ακόμα και αν αυτό ήταν κάτι για δουλειά.

Ερχόταν ξαφνικά σε εξόδους που έκανα με φίλες μου για να διαπιστώσει αν όντως του λέω αλήθεια. Έφτασε στο σημείο κάποια βραδιά να είναι κάτω από το σπίτι μου για να δει αν θα βγω κρυφά, χωρίς να το ξέρει.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν του είπα «μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγω». Τότε δεν με άφησε να φύγω και κλείδωσε την πόρτα για να μείνω μέσα στο σπίτι.

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, γιατί δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ευτυχώς, έπειτα από λίγες ημέρες βρήκα την ευκαιρία να φύγω από το σπίτι και, όσο κι αν επέμενε, προχώρησα τη ζωή μου».

Η Βίκυ Μανώλη πρώην παίκτρια του My Style Rocks περιγράφει την κακοποίηση που βίωσε

Αν βρεθείτε σε μια κακοποιητική σχέση πρέπει προκειμένου να ξεφύγετε να μίλησε το ταχύτερο δυνατόν σε κάποιον που εμπιστεύεσαι, είτε φίλο είτε ειδικό. Τολμήστε να σπάσετε το κλοιό της κακοποίησης καθώς οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να σας εξουσιάζει ή να σας φέρεται άσχημα.

Προσπαθήστε να βρείτε υποστήριξη προκειμένου να δείτε από μια άλλη οπτική την πραγματικότητα που ζείτε.Μην απομονώνεστε και μην τρομάζετε από τις τυχόν επιθέσεις, απειλές και τη στρεβλή πραγματικότητα που προβάλλει ο θύτης προς εσάς.Η ζωή δεν είναι πρόβα και πρέπει να χαιρόμαστε την καθημερινότητά μας μακριά από τοξικούς ανθρώπους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share