Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λέντζας μετά από ατύχημα

Το τραύμα δεν ήταν σοβαρό

27 Αυγούστου 2021 10:25
Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λέντζας μετά από ατύχημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Γιώργος Λέντζας, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε σε ένα ταξίδι του στην Αύστρια. Ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έπεσε από το ποδηλάτο και αμέσως χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου και έκανε τρία ράμματα. Με μερικές φωτογραφίες και βίντεο, ο Γιώργος Λέντζας αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός, ενώ ατύχημα είχε και ο Στέλιος Καλαθάς.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λέντζα για το ατύχημα

Στην λεζάντα μάλιστα έγραψε: «Ride, crash, get stitches, then ride some more, complaining about the stitches. Trip update: Υποθέτω οι θεοί των ταξιδιών με καταράστηκαν επειδή σταμάτησα να αγοράζω μαγνητάκια ψυγείου.

 Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λέντζας μετά από ατύχημα

Πλέον στις συζητήσεις για την πανδημία στο Facebook, θα μπορώ να μιλάω και για το εθνικό σύστημα υγείας της Αυστρίας. Αφήνω την χώρα ξέροντας τί γεύση έχει το χώμα και με τρία ράμματα ενθύμιο, αντί για μαγνητάκι. Ευχαριστώ τους γιατρούς».

Τροχαίο για την Έλενα Κρεμλίδου: Της το διέλυσαν... και δεν άφησαν σημείωμα

Άσχημη ημέρα ήταν η χθεσινή (12/7) για την Έλενα Κρεμλίδου, καθώς από το πουθενά βρήκε το αυτοκίνητό της σε κάκιστη κατάσταση.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, που είναι μια άκρως ενεργή χρήστης των social media, ενώ περνά τις δικές της δύσκολες ώρες, δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία από το χτυπημένο αμάξι της με ένα έξαλλο μήνυμα.

«Την άλλη φορά άσε και κανένα σημείωμα, δεν βλάπτει», έγραψε χαρακτηριστικά. Ευτυχώς δεν βρισκόταν μέσα στο αμάξι και κανείς δεν κινδύνευσε.

Έλενα Κρεμλίδου τρακάρισμα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share