Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της! «Κόκαλο» ο Κρατερός Κατσούλης μετά τον χωρισμό τους

Όλο το παρασκήνιο...

27 Αυγούστου 2021 08:08
Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της! «Κόκαλο» ο Κρατερός Κατσούλης μετά τον χωρισμό τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το επόμενο βήμα στη ζωή της έκανε η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη να μένει «κόκαλο» μετά τον χωρισμό τους! Ενώ, αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα σε Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά την αποχώρηση από το STAR και το συμβόλαιο της με το MEGA, ξεκινάει κάτι νέο στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια αναλαμβάνει τη ζωή του Σαββατοκύριακου - σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί - γυρνώντας οριστικά μια νέα σελίδα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από το κανάλι.

Ανάρτηησ της Κατερίνας Καραβάτου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Σε τραγική κατάσταση η Κατερίνα Καραβάτου: Σε ψυχολόγο για τον χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη

Ένας χωρισμός μονάχα ευχάριστος δεν είναι και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη το γνωρίζουν πολύ καλά, με την πρώτη μάλιστα να χρειάζεται τη βοήθεια ψυχολόγου.

Πέρασαν έξι χρόνια από τη στιγμή της πρώτης τους γνωριμίας το 2005 σε μια εορταστική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, μέχρι τη στιγμή που θα ανέβαιναν το καλοκαίρι του 2011 τα σκαλιά του δημαρχείου Φιλοθέης για να κάνουν τον πολιτικό τους γάμο. Μεσολάβησαν... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share