Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μάνος Πίντζης: «Είχα πολύ ψηλά τον Φιλιππίδη, δεν πέρναγε από το μυαλό μου ότι είχε τέτοιου είδους ανάγκες»

«Δεν το περίμενα»

26 Αυγούστου 2021 13:50
Μάνος Πίντζης: «Είχα πολύ ψηλά τον Φιλιππίδη, δεν πέρναγε από το μυαλό μου ότι είχε τέτοιου είδους ανάγκες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης βρέθηκε στην εκπομπή του OPEN Καλοκαίρι #not και η κουβέντα έφτασε στις υποθέσεις που προέκυψαν με το κίνημα του #metoo, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε δάσκαλός του και έμεινε έκπληκτος με όσα βγήκαν στην επιφάνεια το προηγούμενο διάστημα.

Όπως είπε ο Μάνος Πίντζης:

«Δεν το περίμενα γιατί τον έναν άνθρωπο τον είχα και δάσκαλο, τον είχα πολύ ψηλά και δεν το περίμενα αυτό. Δεν το περίμενα. Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα πολύ ψηλά και δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι μπορεί να είχε τέτοιου είδους ανάγκες ο άνθρωπος».

«Ο άνθρωπος κρύβει μέσα του πολύ σκοτεινά μονοπάτια», κατέληξε ο Μάνος Πίντζης.

Οριστικό: Αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από την φυλακή

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης, αλλά πλησιάζει η ώρα να μιλήσει, «σπάζοντας» τη σιωπή του μετά από αρκετά δημοσιεύματα, εκ των οποίων ένα τον εκνεύρισε αρκετά.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα αντεπιτεθεί σπάζοντας τη μέχρι τώρα σιωπή του, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν αυτό θα γινόταν μέσω μίας απλής δήλωσης, ενός δελτίου τύπου από τον δικηγόρο του ή μία συνέντευξή του.

Η τελευταία επιλογή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες με τα τηλεοπτικά κανάλια να «σφάζονται» για το ποιο από όλα θα εξασφαλίσει την πρώτη αποκλειστική του συνέντευξη. Ειδικά οι απογευματινές εκπομπές ενημέρωσης προσπαθούν να επιτύχουν το μεγάλο ναι του ηθοποιού, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι ο ίδιος δε θα μιλήσει σε κάποιο έντυπο παρά μόνο σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Μεταξύ άλλων θεωρείται σίγουρο ότι η τελική μονταρισμένη συνέντευξη του θα πρέπει να πάρει την άδεια των δικηγόρων του που θα τη μελετήσουν πριν δοθεί το πράσινο φως να προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα.

Τι παραδέχθηκε για πρώτη φορά μπροστά σε όλους

Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Ο δημοφιλής ηθοποιός προφυλακίστηκε με την κατηγορία του βιασμού και για δύο απόπειρες το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο ηθοποιός μάλιστα απολογήθηκε μυστικά αφού μέχρι την στιγμή της προφυλάκισής του δεν είχε γίνει γνωστό τίποτα για την υπόθεσή του. Στις φυλακές της Τρίπολης είναι προφυλακισμένος και ο Δημήτρης Λιγνάδης εδώ και περίπου έξι μήνες. Οι δύο ηθοποιοί κρατούνται στον ίδιο θάλαμο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στον χώρο του Θεάτρου πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» ο Δημήτρης Λιγνάδης ετοιμάζει θεατρικό έργο με κωμικό περιεχόμενο. Η αυλαία θα σηκωθεί τους επόμενους μήνες και καλεσμένοι θα είναι συγγενείες των κρατούμενων και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου έχει αναλάβει ρόλο σκηνοθέτη στη θεατρική παράσταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα να προσεγγίσει τον Πέτρο Φιλιππίδη προκειμένου να του δώσει κάποιον ρόλο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Το παραδέχτηκε για πρώτη φορά!

Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν έτοιμη την αίτηση αποφυλάκισης του δημοφιλούς ηθοποιού. Μάλιστα, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να παραδέχτηκε ότι… έκανε λάθος που ήθελε να φύγει από τη συγκεκριμένη φυλακή, φοβούμενος πως θα τον περιμένουν στην γωνία.

Οι συνθήκες που βρήκε στην Τρίπολη είναι πολύ καλύτερες από αυτές που περίμενε. Αν μάλιστα η αίτηση αποφυλάκισής του απορριφθεί θα ζητήσει να παραμείνει έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης.

Όπως φαίνεται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα του ζωή. Κουβεντιάζει με τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο έχουν κοινά ενδιαφέροντα λόγω θεάτρου και δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει στο νέο θεατρικό που ετοιμάζει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share