Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έξαλλος ο Πέτρος Φιλιππίδης: Η είδηση που τον «ώθησε» να βγει στην αντεπίθεση

Έγινε... πυρ και μανία και ζήτησε να μιλήσει

26 Αυγούστου 2021 07:13
Έξαλλος ο Πέτρος Φιλιππίδης: Η είδηση που τον «ώθησε» να βγει στην αντεπίθεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στην φυλακή τον τελευταίο καιρό και η απόφασή του να μιλήσει για την υπόθεσή του πρέπει να θεωρείται ειλημμένη, με τον ηθοποιό να έχει γίνει... πυρ και μανία ύστερα από ορισμένα δημοσιεύματα.

Πολλοί θα πιστεύουν, ότι οι ειδήσεις σχετικά με τη σύζυγό του ή την ψυχολογική του κατάσταση, θα τον είχαν ενοχλήσει. Τελικά, όμως, άλλο είναι το θέμα που τον έχει απασχολήσει, με αποτέλεσμα να θέλει να βγει στην αντεπίθεση.

Ύστερα από την είδηση ότι πρόκειται να δημιουργήσει μία ομάδα ηθοποιών μέσα στη φυλακή με τη βοήθεια του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο σωφρωνιστικό ίδρυμα, νέο δημοσίευμα κάνει λόγο ότι ο ηθοποιός έχει την επιθυμία να μιλήσει μέσα από τη φυλακή. Είτε αυτό θα γίνει μέσω δήλωσης, συνέντευξης, είτε μέσω του δικηγόρου του, ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να παρουσιάσει τα γεγονότα από τη δική του πλευρά, ίσως ως μια ύστατη προσπάθεια να πάρει κάποιους με το μέρος του.

Να θυμίσουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης προφυλακίστηκε ύστερα από μία καταγγελία για βιασμό και δύο απόπειρες και άπειρες κατηγορίες από συναδέλφους του για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Το ξεχασμένο USB και η «πόρτα» στον Λιγνάδη

Εξελίξεις φαίνεται πώς υπάρχουν στην υπόθεση του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη. Αίτημα να σταλεί αντίγραφο της δικογραφίας για να ασκηθεί νέα ποινική δίωξη για “κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, βάσει του 384/Α του Ποινικού Κώδικα” έκανε ο συνήγορος θυμάτων του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Βλάχος, προβλέποντας ότι η υπόθεση θα κλείσει οριστικά τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, ο άνθρωπος που έκανε πρώτος μήνυση στον Δημήτρη Λιγνάδη, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στο Live News.

Μπορεί, όπως έχει καταγγελθεί, το laptop μέσω του οποίου ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, «έδειχνε πορνογραφικό υλικό στα ανήλικα θύματά του» να έκανε φτερά και στην οικία του να βρέθηκε νέος, φρεσκοαγορασμένος, «καθαρός» φορητός υπολογιστής, χωρίς ενοχοποιητικά στοιχεία.

Δημήτρης Λιγνάδης

Αλλά έβγαλε… λαγό, ο έλεγχος της αστυνομίας, όπως μας αποκαλύπτει ο συνήγορος θυμάτων του πάλαι ποτέ κραταιού σκηνοθέτη και ηθοποιού, Γιάννης Βλάχος. «Βρέθηκε μεταξύ των πενιχρών στοιχείων ένα ξεχασμένο usb (σ.σ. stick) Kingston στον πάτο της στυλοθήκης του. Είχε καλυφθεί από στυλό και δεν φαινόταν» μας λέει ο γνωστός νομικός. «Το στικάκι αυτό περιέχει πορνογραφικό υλικό με ανήλικο. Αυτό που δεν βρέθηκε στο laptop».

Ο κ. Βλάχος έκανε αίτημα να σταλεί αντίγραφο της δικογραφίας για να ασκηθεί νέα ποινική δίωξη για «κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, βάσει του 384/Α του Ποινικού Κώδικα», όπως αναφέρει το sputnik.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share