Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Βοσκοπούλου: «Καίει» καρδιές με τις καλοκαιρινές λήψεις κάτω από το νερό

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπεράσει τον χαμό του και να κάνει νέα ξεκινήματα

25 Αυγούστου 2021 13:25
Μαρία Βοσκοπούλου: «Καίει» καρδιές με τις καλοκαιρινές λήψεις κάτω από το νερό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα, λόγω του πρόσφατου θανάτου του πολυαγαπημένου της πατέρα, όμως προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπεράσει τον χαμό του και να κάνει νέα ξεκινήματα.

Σύντομα μάλιστα, πρόκειται να την δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Καρτ Ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

Η νεαρή ηθοποιός αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές την δίπλα στην θάλασσα και επί τη ευκαιρεία, δημοσίευσε μερικές από τις λήψεις της. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μερικές πολύ εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις, φορώντας το μπικίνι της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μαρία Βοσκόπουλου: Η αποκαλυπτική πόζα της κόρης του Βοσκόπουλου που «κόλασε» τους λουόμενους - Η πρόβλεψη του πατέρα της για την καριέρα της

Μαρία Βοσκόπουλου: Η αποκαλυπτική πόζα της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου που «κόλασε» τους λουόμενους! Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και είναι όλο και περισσότεροι εκείνοι, που ψάχνουν διέξοδο στις παραλίες για να απαλλαχθούν από την ανυπόφορη ζέστη της Αθήνας.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία Βοσκόπουλου. Η 20χρονη ηθοποιός, που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερα μας χρόνια», βρέθηκε στην παραλία και μοιράστηκε με το κοινό της μία «καυτή» φωτογραφία.

Ξαπλωμένη στην άμμο και διαβάζοντας το βιβλίο της, η νεαρή φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, αναστατώνει τους θαυμαστές της στο Instagram με το καλλίγραμμο κορμί της.

Μαρία Βοσκόπουλου

«Summer feed just started», έγραφε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μαρία Βοσκοπούλου: Η πρόβλεψη του πατέρα της για την καριέρα της στην τηλεόραση -«Τώρα καταλαβαίνω ότι είχε δίκιο»

Η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Αντζελας Γκερέκου, μιλά στην εκπομπή «φλΕΡΤ» για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην τηλεόραση, αλλά και τη συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρας της.

Ηταν πρώτος ο Τόλης Βοσκόπουλος που κατάλαβε πριν από λίγα χρόνια ότι η κόρη του, Μαρία, έχει μόνο μια επιλογή, να ακολουθήσει τα δικά του βήματα, αλλά και της μητέρας της, Αντζελας Γκερέκου.

Η ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου για τη σειρά της ΕΡΤ

Η 19χρονη κάνει τώρα το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», που πρόκειται να προβληθεί σύντομα από τη δημόσια τηλεόραση.

Την είδηση για τη συμμετοχή της Μαρίας Βοσκοπούλου στη νέα σειρά της ΕΡΤ αποκάλυψε ο τηλεοπτικός της «μπαμπάς», Νίκος Ορφανός. Ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία, την οποία συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Η τηλεοπτική μου οικογένεια! Από Οκτώβρη στην ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share