Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Το παραδέχτηκε για πρώτη φορά!

Οι δικηγόροι του ηθοποιού αναμένεται να...

24 Αυγούστου 2021 11:41
Πέτρος Φιλιππίδης: Το παραδέχτηκε για πρώτη φορά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Ο δημοφιλής ηθοποιός προφυλακίστηκε με την κατηγορία του βιασμού και για δύο απόπειρες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι έτοιμος να δημοσιοποιήσει τις δικές του θέσεις για όσα του καταλογίζονται

Ο ηθοποιός μάλιστα απολογήθηκε μυστικά αφού μέχρι την στιγμή της προφυλάκισής του δεν είχε γίνει γνωστό τίποτα για την υπόθεσή του. Στις φυλακές της Τρίπολης είναι προφυλακισμένος και ο Δημήτρης Λιγνάδης εδώ και περίπου έξι μήνες. Οι δύο ηθοποιοί κρατούνται στον ίδιο θάλαμο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στον χώρο του Θεάτρου πολλά χρόνια. Ωστόσο δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό μέσα στη φυλακή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» ο Δημήτρης Λιγνάδης ετοιμάζει θεατρικό έργο με κωμικό περιεχόμενο. Η αυλαία θα σηκωθεί τους επόμενους μήνες και καλεσμένοι θα είναι συγγενείες των κρατούμενων και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου έχει αναλάβει ρόλο σκηνοθέτη στη θεατρική παράσταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα να προσεγγίσει τον Πέτρο Φιλιππίδη προκειμένου να του δώσει κάποιον ρόλο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Το παραδέχτηκε για πρώτη φορά!

Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν έτοιμη την αίτηση αποφυλάκισης του δημοφιλούς ηθοποιού. Μάλιστα, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να παραδέχτηκε ότι… έκανε λάθος που ήθελε να φύγει από τη συγκεκριμένη φυλακή, φοβούμενος πως θα τον περιμένουν στην γωνία.

Οι συνθήκες που βρήκε στην Τρίπολη είναι πολύ καλύτερες από αυτές που περίμενε. Αν μάλιστα η αίτηση αποφυλάκισής του απορριφθεί θα ζητήσει να παραμείνει έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης.

Όπως φαίνεται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα του ζωή. Κουβεντιάζει με τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο έχουν κοινά ενδιαφέροντα λόγω θεάτρου και δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει στο νέο θεατρικό που ετοιμάζει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share