Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η ανάρτηση - σπόντα μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Έστειλε το δικό του μήνυμα

24 Αυγούστου 2021 11:14
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η ανάρτηση - σπόντα μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έστειλε έμμεσα ένα μήνυμα στην πρώην αγαπημένη του, μέσω μιας νέας ανάρτησής του.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισαν κατά τις αρχές του μήνα να προχωρήσουν σε λύση της σχέσης τους, καθώς όπως ανέφεραν, «ένιωσαν μια κόπωση μετά από 12 χρόνια μαζί».

Χατζηγιάννης σπόντα Μακρυπούλια

Γενικότερα, το ζευγάρι πάντα κρατούσε ένα χαμηλό προφίλ στην σχέση του και σχεδόν ποτέ δεν έφερναν στο προσκήνιο όσα συνέβαιναν μεταξύ τους. Πλέον, όμως, τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει και αφού δεν έχουν ίσως, την ίδια επικοινωνία με πριν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στέλνει το μήνυμά του στην ηθοποιό με άλλον τρόπο -όχι και τόσο συνηθισμένο για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα παλιό του τραγούδι, και όπως φαίνεται, η επιλογή δεν ήταν τυχαία.

«Για πάντα θα μείνω, αν ρωτάς», δηλώνει ο τραγουδιστής και είναι ξεκάθαρο πλέον, ποιος είναι ο παραλήπτης του μηνύματος.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ζέτα Μακρυπούλια: Άλλος άνθρωπος πριν από τις πλαστικές και τη σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz, με τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια να έχει κάνει, με τη σειρά της, ορισμένες αισθητικές επεμβάσεις, προτού προχωρήσει στη σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Από παιδί η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία στον χωρισμό άφησε... σπόντα για τον τραγουδιστή, έγινε γνωστή για το πρόσωπο της. Στο πέρασμα του χρόνου, θέλησε να βελτιώσεις κι άλλα πράγμτα πάνω της, αν και κατά την άποψη μας, δεν τα είχε καθόλου ανάγκη. Έβαλε λοιπόν στήθος. Σε φωτογραφία που βλέπετε, 20 ετών παλιά, είναι εντυπωσιακή η διαφορά.

Πείραξε και τα χείλη της, πείραξε και τη μύτη της. Είναι, όμως, από τις λίγες περιπτώσεις διασήμων ήαναγνωρίσιμων γυναικών, που έλεγες πως πραγματικά, δεν χρειαζόταν τίποτα.
Ζέτα Μακρυπούλια πριν και μετά τις πλαστικές

Η ενόχλησή της όταν της μίλησαν για το θέμα

Μπορεί να έκαναν πλάκα αλλά μια αμηχανία στο βλέμμα της την είχε η Ζέτα Μακρυπούλια που εμφανίστηκε στην εκπομπή του «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά πριν από αυτό πέρασε από τις «Μύγες» που την «έστησαν στον τοίχο».

«Ξινή, τραβηγμένη, μεγάλη σε ηλικία» είναι μερικά από όσα τής είπαν χιουμοριστικά πάντα οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς. Έτσι, λοιπόν, αφού αρχικά την ρώτησαν με ποιον θα απατούσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλα άβολα περί προτιμήσεων της για επώνυμους άνδρες, οι «Μύγες» αποκάλεσαν, μεταξύ άλλων, την παρουσιάστρια και ηθοποιό, «ξινή», ενώ έκαναν χιούμορ με παλιότερη δήλωσή της σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις χαρακτηρίζοντας την «τραβηγμένη» ενώ την ρώτησαν αν η δήλωση ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστικές επεμβάσεις είναι τόσο τραβηγμένη όσο και η ίδια.

Μάλιστα, τής έβαλαν μια φωτογραφία της από τα παλιά, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση το τότε με το σήμερα. Μετά από όλα αυτά, η Ζέτα κάπως ενοχλημένη παρόλο που ήξερε ότι έκαναν πλάκα τους έβαλε στη θέση τους εξηγώντας ότι: «Οι βασικοί κανόνες της κωμωδίας είναι να γελάνε οι άλλοι με τα αστεία σας, όχι εσείς που τα λέτε. Οπότε μην κάνετε σαν τους τρελούς, αφήστε εμάς να γελάσουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share