Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Χριστίνα Μπόμπα θηλάζει τις κόρες της - Η ανάρτηση στο Instagram

Η φωτογραφία που συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes

23 Αυγούστου 2021 10:02
Η Χριστίνα Μπόμπα θηλάζει τις κόρες της - Η ανάρτηση στο Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο μηνών έχουν γίνει τα δίδυμα κοριτσάκια της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη και η γνωστή influencer ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητα με τις κόρες της.

Αυτή τη φορά θέλησε να μιλήσει για τον θηλασμό και τη στιγμή που ένιωσε ενοχές. «Δεν υπάρχει σωστή απάντηση, κι ότι η πιο σωστή απόφαση είναι αυτή που παίρνει η κάθε μανούλα ξεχωριστά».

Χριστίνα Μπόμπα κόρες

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου…αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;)

Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο απαιτητική περίοδο της ζωής μου! Ειδικά στην αρχή είχα τόση αγωνία που το γάλα δεν έφτανε και για τις δυο, που ο χρόνος δεν έφτανε και για τις δύο (μην κοιτάς τώρα που καταφέρνουμε κάπου κάπου το παράλληλα), μην αναφέρω την εξάντληση και την αϋπνία.
Όταν έπρεπε να δώσω ξένο γάλα γιατί δεν έφτανε το δικό μου με κατέκλυσαν οι ενοχές! Οι μισές συμβουλές έλεγαν «κόψτο τελείως να ησυχάσεις, δώσε μόνο ξένο» και οι άλλες μισές τόνιζαν «πως ο θηλασμός είναι προσφορά και ζήτηση και πως αν τα είχα κάνει όλα σωστά θα είχα αρκετό γάλα!».

Τελικά αποφάσισα να κάνω αυτό που εγώ θεωρούσα το καλύτερο για τις μικρές μου. Και κάπως έτσι συνέχισα να θηλάζω, να συμπληρώνω με ξένο γάλα, να κάνω pump και καθημερινά να απολαμβάνουμε το τάισμα μαμά και κόρες. Βρήκαμε μετά από δύο μήνες τις ισορροπίες μας, αν και κάθε μέρα έχει τις προκλήσεις της. Μοιράζομαι τη δική μου εμπειρία γιατί θα ήθελα και εγώ να ακούσω μια πιο ρεαλιστική ιστορία για το θηλασμό προτού γεννήσω.
Μετά από 2 μήνες πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωστή απάντηση, κι ότι η πιο σωστή απόφαση είναι αυτή που παίρνει η κάθε μανούλα ξεχωριστά. Αυτή ξέρει! Γιατί στο κάτω κάτω αυτό που χρειάζονται όλα τα παιδάκια του κόσμου είναι αρκετά απλό…την αγάπη μας!

Η φωτογραφία της συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes και δεν ήταν λίγες οι γνωστές της showbiz που έσπευσαν να τη σχολιάσουν.

Χριστίνα Μπόμπα instagram

Έξαλλη Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς»

Λίγες ημέρες μετά από τη γέννηση των διδύμων η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την Τρίτη το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Η Χριστίνα αποφάσισε αργότερα να απαντήσει στα instastories σε κάποια υβριστικά σχόλια που δέχτηκε:

«Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ήθελα να πω ότι από την μέρα που μίλησα στον ΣΚΑΪ και είπα την άποψή μου σχετικά με τον εμβολιασμό, όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από μένα… δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα. Επίσης σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λέτε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίζουμε το εμβόλιο, έχω να πω ότι γελάω, γελάω πολύ. Με βλέπετε χαρούμενη γιατί έκανα κάτι καλό για τους γύρω μου και τις κόρες μου».

Όπως ξέρουμε τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο πάνε κι έρχονται ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί καθώς κάποιο από τους followers της δεν δίστασαν να την κατηγορήσουν πως λέει ψέματα για το εμβόλιο καθώς σε άλλο χέρι φαίνεται ότι το έκανε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε και σε άλλο χέρι στο βίντεο.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκρυψε την ενόχλησή της και ανέβασε απευθείας δύο νέες φωτογραφίες στις οποίες εξηγεί πως οι εικόνες αντιστρέφονται όταν βγάζει selfie από το κινητό της.

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο της παρακάτω:

Έξαλλη Χριστίνα Μπόμπα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share