Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Θλίψη στο μνημόσυνό του - Συντετριμμένες Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου

«Βαρύ» το πένθος

22 Αυγούστου 2021 14:46
Τόλης Βοσκόπουλος: Θλίψη στο μνημόσυνό του - Συντετριμμένες Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δε βρίσκεται πια κοντά μας, με το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον χαμό του να πραγματοποιείται το μεσημέρι της Κυριακής (22/8), εκεί όπου η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, και η κόρη του, Μαρία, ήταν για ακόμη μια φορά συντετριμμένες.

Από χθες, η Άντζελα Γκερέκου με μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε ζητήσει σε όσους είχα σκοπό να έρθουν στο μνημόσυνο, να φροντίσουν ώστε να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Τόσο η Άντζελα Γκερέκου, που πραγματοποίησε μια τρυφερή ανάρτηση, όσο και η Μαρία Βοσκοπούλου ήταν σε άσχημη κατάσταση καθώς έφτασαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Μαρία Βοσκοπούλου μνημόσυνο Βισκαδουράκης

Μαρία Βοσκοπούλου μνημόσυνο

Άντζελα Γκερέκου μνημόσυνο

Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του

Την τελευταία του πνοή λίγο πριν να κλείσει τα 81 του χρόνια άφησε την περασμένη εβδομάδα ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η κηδεία του έγινε δυο μέρες μετά από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών με τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου να είναι συντετριμμένες.

Βοσκόπουλος επιθυμία

Η επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου

Μια εβδομάδα μετά, όμως. δημοσίευμα της εφημερίδας On Time κάνει γνωστή την κρυφή επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου, την οποία μάλιστα έχει αναλάβει να υλοποιήσει η κόρη του, Μαρία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας ήθελε να βοηθήσει τους νέους καλλιτέχνες. Ο ίδιος είχε περάσει πολλές δυσκολίες μέχρι να φθάσει στο απόγειο της δόξας του κι αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του και θα βοηθά νέους καλλιτέχνες.

Βοσκόπουλος κόρη επιθυμία

Βασικό του μέλημα ήταν να στηρίξει την ελληνική μουσική και όσους θέλουν να ακολουθήσουν το τραγούδι και χρειάζονται οικονομική στήριξη. Αυτό το ίδρυμα, μάλιστα, φαίνεται πως θέλει να υλοποιήσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο η κόρη του -και μεγάλη του θαυμάστρια- Μαρία Βοσκοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share