Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Ζευγάρι με μοντέλο του GNTM ο Mad Clip (Photo)

Ποια είναι;

21 Αυγούστου 2021 16:26
Απίστευτο! Ζευγάρι με μοντέλο του GNTM ο Mad Clip (Photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μοντέλο που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τη συμμετοχή του GNTM είναι ερωτευμένος ο MadClip. O λόγος για την Άννα – Μαρία Ηλιάδου. Ο 36χρονος και η 20χρονη είναι, όπως φαίνεται το νέο καυτό ζευγάρι της πόλης.

Οι δυο τους είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μάλιστα, πρόσφατα εθεάθησαν σε μαγαζί σε τρυφερές στιγμές και να ανταλλάσσουν φιλιά. Το ζευγάρι φαινόταν να μην νοιάζεται για τα βλέμματα των θαμώνων και να ζει τις δικές του στιγμές.

Η παρακάτω φωτογραφία τα μαρτυρά όλα

madclip gntm ζευγάρι

Ολική μεταμόρφωση: H Άννα Μαρία του GNTM έγινε Ιωάννα Μαλέσκου!

Μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Άννα Μαρία Ηλιάδου, δύο περίπου χρόνια μετά τη νίκη της στο GNTM.

Το εvτυπωσιακό «μπρατόπουλο» αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την εικόνα του, λέγονται «ναι» στο ξανθό και αφήνοντας άφωνο το κοινό του.

Το νέο της look αλά Ιωάννα Μαλέσκου, πάντως, της πάει ανέλπιστα πολύ, με την ίδια να μοιάζει να μεγάλωσε με τον πιο ωραίο τρόπο – κυρόως στυλιστικά.

Πώς τη βρίσκετε; Εμείς είμαστε βέβαιοι πως η Βίκυ Καγιά έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανη για εκείνη…

H Άννα Μαρία του GNTM έγινε Ιωάννα Μαλέσκου

Αννα Μαρία GNTM

Αννα Μαρία GNTM Πως είναι σήμερα

GNTM 3: Πρώην παίκτης έκανε μεταμόσχευση μαλλιών - Φωτογραφία ντοκουμέντο

GNTM 3: Ποιος πρώην παίκτης προχώρησε σε μεταμόσχευση μαλλιών και μάλιστα, το δημοσίευσε και στο Instagram; Ο λόγος για τον...

Παναγιώτη Αντωνόπουλο! Ο Παναγιώτης ήταν ένας από τους παίκτες του GNTM 3 που ξεχώρισαν, καθώς χωρίς να έχει ασχοληθεί με τη μόδα κατάφερε να φέρει εις πέρας με επαγγελματισμό οποιαδήποτε δοκιμασία. Ο πρώην παίκτης, που "έσταζε" φαρμάκι για την Ρασέλ -δείτε εδώ με ποιον υπήρξε ζευγάρι-, αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή του και συγκεκριμένα θέλησε να αλλάξει την αραίωση στα μαλλιά του.

Έτσι, βρέθηκε στην καρέκλα του ειδικού στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών γιατρό, Ιωάννη Παπαγγελόπουλου για να αλλάξει look. Μέσα από ανάρτησή του, ο πρώην παίκτης του GNTM 3 γνωστοποίησε ότι προέβη σε μεταμόσχευση μαλλιών, ευχαριστώντας τον γιατρό του.

Δείτε τη φωτογραφία:

GNTM παίκτης μεταμόσχευση μαλλιώνGNTM παίκτης μεταμόσχευση μαλλιών

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share